Surya Feudo Principi di Butera Bianco Terre Siciliane 6-pack

57,00 €
1163
Ship's Wine Kuiva, hedelmäinen ja raikas viini. Suuri tuoksu jossa havaittavissa omenaa, päärynää, sitrusta ja hasselpähkinää. Hapokkuus, pirteys ja hedelmäisyys luovat harmonisen suutuntuman ja jälkimaku on pitkä, hedelmäinen ja hennon mausteinen. Valkoviini joka sopii erityisen hyvin maustettujen kalaruokien kanssa, sekä myös miedompien kanaruokien kanssa. Tämä viini on erittäin hyvä vaihtoehto kun ruuassa on tomaattia. Tarjoilulämpötila n. 12 ℃. Tuotantoalue: Buteran ja Riesin alueet, Caltanissettan provinssi, Sisilia. Rypäleet: Insolia & Chardonnay. Laivan viinejä voit nauttia m/s Finlandian ravintoloissa ja ostaa niitä tuliaiseksi Eckerö Marketista.

Voit lisätä tuotteen ennakkotilaukseen nyt

Saatavuus Ennakkotilaus Laivalta
M/s Finlandia
  1. Katkarapu-lohipihvit ja rapukastiketta Katkarapu-lohipihvit ja rapukastiketta Kunnon rapukastike vaatii tekijältä hieman enemmän aikaa, mutta se palkitsee varmasti maullaan.
  2. Lohisashimi ja soijakaviaari Lohisashimi ja soijakaviaari Lohisashimi on japanilaistyylinen alkuruoka, joka tarjoillaan soijakaviaarin ja inkiväärillä sekä sitruunaruoholla maustetun kurkun kera.
Lisätiedot
Monipakkaus 6-pakkaus
Pakkauskoko 6 x 75 cl
Alkoholi 13 %
Maa Italia
Rypäleet Insolia, Chardonnay
Kirjoita oma arvostelu
Olet arvostelemassa:Surya Feudo Principi di Butera Bianco Terre Siciliane 6-pack
Arvostelusi