Uppgifterna hämtas.

Uppgifterna hämtas.

|

Minikryssning på Finlandia

På våra dags- eller kvälls-minikryssningar gör du en utflykt på Finska viken. Parkera bilen ombord från 0 €.
Beskrivning

SKU: PaivaTaiIlta

På våra dags- eller kvälls-minikryssningar gör du en utflykt på Finska viken. Parkera bilen ombord från 0 €.


Ät gott, shoppa och ha roligt ombord på m/s Finlandia. Välj först den önskade resedag i kalender nedan, sedan avgångstid och antalet passagerare. Priset syns nederst på sidan och du kan boka resan. I följande bokningsskede kan du boka parkering ombord för bilen, hytter och måltider i restaurang Buffet Eckerö.

Denna kryssning inkluderar ej landstigning i Tallinn. Se alla kryssningsalternativ här.Välj i kalendern den önskade avresedagen. På dagskryssningar är ruttvalet automatiskt Helsingfors-Tallinn-Helsingfors. Byt vid behov månad med verktygen i kalendern. Du får information om situationen i fråga om resenärplatser med färgerna på resdagen i kalendern. Grönt: det finns plats, gult: det finns begränsat med plats, grått: det finns inte plats. Du observerar väl ändå, att platserna bekräftas först när bokningen har gjorts ända till slut och bokningsnumret har sänts från bokningssystemet.

Om du har S-Förmånskort, välj det kundägarpris som visas på sidan. Visa upp S-Förmånskortet vid incheckningen, där du också får Bonus för den betalda resan.

De priser som visas på sidan före dina val är en vuxens fr.o.m.-priser per riktning eller kryssning. Priserna kan variera på grund av resdagen och lediga platserna. Priserna den resdag du har valt uppdateras på basis av dina resenäruppgifter i sidans nedre kant bredvid knappen Boka.

  • Lediga platser
  • Begränsat antal platser, boka snabbt
  • Inga lediga platser
Välj passagerartyp och antal
3
Vuxen
Barn 6-17 år
Barn 0-5 år


Köpkorgen är tom