Uppgifterna hämtas.

Uppgifterna hämtas.

|

Hotell Viru Cabaret - Forever Young

Ni är välkomna till den glamorösa och glittriga Starlight Cabaret kabarékvällen 'FOREVER YOUNG' i Show & Dinner-restaurangen Merineitsi.
Beskrivning

SKU: VIR_SC

Ni är välkomna till den glamorösa och glittriga Starlight Cabaret kabarékvällen "FOREVER YOUNG" i Show & Dinner-restaurangen Merineitsi.

Säsongens revyföreställning handlar om kärlek, frihet och självständighet. Programmet är speciellt tillägnat Estlands 100-årsdag. Det traditionella showprogrammet på scenen, och den kulinariska upplevelsen i Show & Dinner-restaurangen Merineitsi är avsedd för alla som uppskattar underhållning i världsklass.

Showen är en hyllning till kabaréns glansdagar, som gett dagens kabaré dess sprakande färger och toner. Denna alltomspännande och traditionella kulinariska scenshow på Show&Dinner restaurangen Merineitsi riktar sig till alla som uppskattar show i världsklass. Vi tar er med på en oförglömlig resa genom olika tidsepoker och till människor vars liv är en kabaré!

Eckerö Lines kabaré paket inkluderar sjöresan Helsingfors–Tallinn—Helsingfors, kabaré show och tre rätters à la carte middag på hotellets restaurang Merineitsi, övernattning på Sokos Hotel Viru i dubbelrum/person/dygn i vald rumskategori samt hotellfrukost. På hotellet serveras ett glas skumvin som välkomstdrink och även inträde till nattklubben Café Amigo ingår.

Du ser de avgångsdagar som är bokningsbara i kalendern genom att klicka på knappen Boka nedan. Hotellrumskategorierna visas genom att välja en avgångsdag i kalendern.

Cabaret

Boka kabaret-paket här.


Köpkorgen är tom