Tallinna ei ole vielä nähty -kilpailun säännöt

Järjestäjä

Eckerö Line Oy Ab.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa www.eckeroline.fi.

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

1) Osallistumisen yhteydessä annettuja sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään ainoastaan voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

2) Järjestäjä ei käytä annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin ellei osallistuja ole tilannut arvontalomakkeella sähköpostimarkkinointia. Yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 17.-30.6.2019 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä www.eckeroline.fi-sivuilla olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot, ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Osallistu-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvomme 3 kpl 4 hengen meno-paluumatkaa Tallinnaan sekä lounaan tai illallisen m/s Finlandian Buffet Eckerössä. Lahjakortit ovat voimassa joka päivä 30.12.2019 asti. Yhden palkinnon arvo on noin 256 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinnot arvotaan 3.7.2019. Palkinnot arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.