Tervis Medical Spa Hotel

< Takaisin
0€ - 1€

Uudistunut kylpylähotelli Tervis on kuin pieni terveys- ja lomakaupunki.

Se koostuu seitsemästä rakennuksesta, jotka on yhdistetty toisiinsa kätevästi lasikäytävillä. Aamiaiselle, aamuvoimisteluun ja muihin hoitoihin pääseekin kätevästi niiden kautta. Hotellihuoneista avautuu maalauksellinen näkymä Pärnun joelle tai merelle ja hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsee huvisatama sekä historiallinen Pärnun aallonmurtaja, josta alkaa kuuluisa Pärnun uimaranta. Mukavat, valoisat ja hyvin sisustetut hotellihuoneet on sijoitettu kolmeen eri siipeen ja kaikki huoneet ovat savuttomia sekä allergikoille sopivia. Huoneissa on oma parveke.

Hotellissa on kaksi kauppaa ja buffet-ravintola, jonka uudistuneissa tiloissa tarjollaan mm. runsas aamiainen. Voit lisäksi viettää aikaa juomien ja naposteltavien kera kolmessa mukavassa kahvilassa ja baarissa. Kauniilla säällä Muulin ja Purjen kattobaarit avaavat ulkoterassinsa. Ensin mainitusta avautuu iltaisin lumoava näkymä jokisuulle ja auringonlaskuun. Molemmissa baareissa on langaton nettiyhteys.

Kylpylähotelli Terviksessä on vapaa-ajankeskus, jossa on spa, sauna, urheilu- ja kauneuspalveluita, viihde- sekä konferenssikeskus. Tarjolla on myös kattavia lääkäripalveluja ja hoitoja, marraskuussa 2017 uudistunut spa- ja saunakeskus sekä kuntokeskus. Hotellissa voi harrastaa runsaasti liikuntaa. Aamuvoimisteluun, vesivoimisteluun, sauvakävelyyn, kuntosaliharjoitteluun, pöytätennikseen ja uintiin on mahdollisuus päivittäin. Tervis Spassa on myös oma urheilusali, jossa on mahdollisuus sisäpeleihin, kuten koripalloon. Myös lapset on huomioitu hotellissa esimerkiksi omalla altaalla. Vai miltä kuulostaisi japanilainen kylpy tai rentoutuminen porealtaassa ja erilaisissa saunoissa?

HUOM! Spa- ja saunakeskusta huolletaan 16.4., 15.–19.7. (15.7. alkaen klo 12), 19.11. ja 8.–12.12 (8.12. alkaen klo 12 ja 12.12. klo 15 asti). Terviksen asiakkaat pääsevät huoltopäivinä hotellikorttia näyttämällä Tervise Paradiisin vesipuistoon ilmaiseksi (3 h).

Hotellipaketin hintaan sisältyy Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu, majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk, spa- ja saunakeskuksen käyttö 6.30-22.00 sekä hotelliaamiainen. Lisämaksusta yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet. Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Pärnu-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle seuraavassa varausvaiheessa.</P>

Hotellipaketin hintaan sisältyy :

  • Helsinki-Tallinna-Helsinki laivamatkat kansipaikoin meno-paluu
  • majoitus kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk
  • spa- ja saunakeskuksen käyttö sen aukioloaikoina
  • hotelliaamiainen

Yhden hengen huoneet, lisäyöt ja lisävuoteet saat lisämaksusta.

Hinta ei sisällä kuljetusta Tallinna-Pärnu-Tallinna. Suosittelemme oman auton varaamista mukaan matkalle varausvaiheessa.

Lue lisää
Kartta
Ominaisuudet