Tietoja haetaan, pieni hetki...

Tietoja haetaan, pieni hetki...

|

Buffet Eckerö

eckerbuffet headimage_490x275

Kannella 8

buffet eckero_logo

400-paikkainen Buffet Eckerö tarjoaa tuoreista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja eri sesonkien mukaan kaikilla lähdöillä. Kaksi aamiaiskattausta aamulähdöllä Helsingistä ja perinteinen buffet-pöytä päivän muilla lähdöillä. Tarkista kattausajat varauksen yhteydessä.

Herkullinen buffetpöytä alk. vain 22 €/hlö ennakkoon ostettuna

Hinta sisältää alkuruoat, lämpimät ruoat ja jälkiruoat noutopöydästä sekä ruokajuomat hanasta (olut, viini, vesi, virvoitusjuoma sekä kahvi/tee). Varaa paikat etukäteen matkavarauksen yhteydessä.

Päivä Tallinnassa -risteily | 6 h Miniristeily | Hotellipaketti

Keula kohti kesää -buffet - makuelämyksiä merimatkalla

brunssi ja nainen

Buffet Eckerössä tarjoillaan tuoreiden ja kotimaisten raaka-aineiden Keula kohti kesää -menu 30.3.-7.6.2017. Se tuo kevään ja kesän lautasellesi. Valko- ja punaviinit, oluet ja virvoitusjuomat hanasta sisältyvät ateriaan.

Kun seilataan vesillä, esimerkiksi alkupalapöydän mereneläväklassikot katkarapusalaatista erilaisiin silliherkkuihin ovat hyvä tapa aloittaa herkkuhetki. Pääruoaksi kenties ripaus Italiaa: kokeile gnoccheja tomaatin, mustien linssien ja parsan kera. Vai haluaisitko nautiskella porsaan sisäfileellä ja salsa verdellä tai lammasmakkaroilla?

Jälkiruoka on aterian kruunu. Jäätelöt ja sorbetit, salmiakkifudget ja raparperipiirakat odottavat sinua muiden makeiden kanssa. Toivotamme sinut tervetulleeksi hyvien makujen Buffet Eckeröhön! Katso menu >>

Keula kohti kesää -buffetin jälkeen pääset nauttimaan Saaristolaispöydästä, joka tarjoillaa. 8.6.-23.8.2017. Luvassa on muun muassa rapu-lohiterriiniä, Short Ribbs BBQ:ta ja mansikkakakkua. Katso menu >>

keula kohti_kesaa2017_490