Tietoja haetaan, pieni hetki...

Tietoja haetaan, pieni hetki...

|

Buffet Eckerö

eckerbuffet headimage_490x275

Kannella 8

buffet eckero_logo

400-paikkainen Buffet Eckerö tarjoaa tuoreista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja eri sesonkien mukaan kaikilla lähdöillä. Kaksi aamiaiskattausta aamulähdöllä Helsingistä ja perinteinen buffet-pöytä päivän muilla lähdöillä. Tarkista kattausajat varauksen yhteydessä.

Herkullinen buffetpöytä alk. vain 22 €/hlö ennakkoon ostettuna

Hinta sisältää alkuruoat, lämpimät ruoat ja jälkiruoat noutopöydästä sekä ruokajuomat hanasta (olut, viini, vesi, virvoitusjuoma sekä kahvi/tee). Varaa paikat etukäteen matkavarauksen yhteydessä.

Päivä Tallinnassa -risteily | 6 h Miniristeily | Hotellipaketti

Suomi-herkkujen juhlaa 26.12.2016-29.3.2017

Suomen juhlavuosi starttaa Buffet Eckerössä veden kielelle herauttavan herkullisesti, kun tarjoamme nautittavaksi perinteisiä suomalaisia sekä maailmalta tuttuja makuja. Buffetpöydästä kokoat itsesi näköisen annoksen ja kokeilet rohkeasti uutta.

Aloittaisitko aterian katajanmarjasilakoilla tai vaikkapa merileväkaviaarilla? Herätetty ruokahalu kasvaa mm. perinneruoka karjalanpaistilla sekä laivan lihapullilla ja makealla sipulikastikkeella. Voit herkutella myös kevyemmin esimerkiksi kesäkurpitsarullilla ja linssimuhennoksella.

Jälkiruokapöydän makeat maut viimeistelevät ateriasi ja esimerkiksi puolukkapiiras koskenlaskijakinuskin kera johdattelee sen 100 vuotta täyttävän Suomen arvoiseen päätökseen.
Katso menu >>

Keula kohti kesää -buffet 30.3.-7.6.2017

Buffet Eckerössä kevät ja kesä maistuvat lautasella. Valittavanasi on lukuisia tuoreista ja kotimaisista raaka-aineista valmistettuja herkkuja. Nauti merimatkasta makuelämysten kera!

Kun seilataan vesillä, esimerkiksi alkupalapöydän mereneläväklassikot katkarapusalaatista erilaisiin silliherkkuihin ovat hyvä tapa aloittaa herkkuhetki. Pääruoaksi kenties ripaus Italiaa: kokeile gnoccheja tomaatin, mustien linssien ja parsan kera. Vai haluaisitko nautiskella porsaan sisäfileellä ja salsa verdellä tai lammasmakkaroilla?

Jälkiruoka on aterian kruunu. Jäätelöt ja sorbetit, salmiakkifudget ja raparperipiirakat odottavat sinua muiden makeiden kanssa. Tervetuloa hyvien makujen Buffet Eckeröhön!
Katso menu >>

keula kohti_kesaa2017_490