Artikkelit & blogit

  1. Riistacaesarsalaatti

    Riistacaesarsalaatti

    Perinteinen caesarsalaatti saa tuhdimman olemuksen, kun siihen lisätään herkullista riistarouhetta.

    Lue lisää
  2. Etikkanieriä

    Etikkanieriä

    Etikkanieriä on versio ruotsalaisesta klassikosta.

    Lue lisää
  3. Hirvenpaisti ja karpalohilloke

    Hirvenpaisti ja karpalohilloke

    Näyttävä hirvenpaisti on omiaan osana syksyistä juhlapöytää.

    Lue lisää
  4. Valkosuklaa-tyrnimousse

    Valkosuklaatyrnimousse

    Valkosuklaa-tyrnimousse vaatii vaivannäköä, mutta lopputulos palkitsee.

    Lue lisää
  5. Yhteistyökumppanimme Digian video verkkosivujemme uudistuksesta

    Yhteistyökumppanimme Digian video verkkosivujemme uudistuksesta

    Tutustu keväällä julkaistun verkkopalvelumme uudistukseen.

    Lue lisää
  6. Hyvinvointia gluteenittomalla ruokavaliolla

    M/s Finlandian keittiömestari Tuomas Sillanpää, Moilas Oy:n markkinointiviestintäpäällikkö Mari Ukkonen sekä tuotekehittäjä Mirja Kiurusalmi

    Gluteeniton ruokavalio on nykyään hitti muidenkin kuin keliaakikkojen keskuudessa.

    Lue lisää
  7. Riistaviikot – täyteläisiä makuja metsästä

    Riistapöytä

    Metsän antimet ovat nyt parhaimmillaan myös m/s Finlandian buffetissa. 

    Lue lisää
  8. Katkarapu-lohipihvit ja rapukastiketta

    Katkarapu-lohipihvit ja rapukastiketta

    Kunnon rapukastike vaatii tekijältä hieman enemmän aikaa, mutta se palkitsee varmasti maullaan.

    Lue lisää
  9. Savustettu karitsan paahtopaisti

    Savustettu karitsan paahtopaisti

    Pienellä kikkailulla savun maku on kohtuullisen helppo saavuttaa kotikeittiössä savustettuun karitsan paahtopaistiin.

    Lue lisää
  10. Paahdettua siikaa, tilli-fenkolisalaattia ja sitruunamajoneesia

    Paahdettu siika tillifenkolisalaattia ja sitruunamajoneesia

    Siika on yksi suomalaisten suosikkikaloista. Kokoa herkulliset ja näyttävät cocktailpalat tämän ohjeen avulla.

    Lue lisää

Posts 1-10 of 48

Page
Näytä per sivu
per sivu