Lähtöselvitys ennen matkaa

Eckerö Line lähtöselvitys check in Eckerö Line lähtöselvitys check in

Eckerö Line tarjoaa monta erilaista tapaa tehdä lähtöselvitys Helsingin Länsiterminaali 2:ssa tai Tallinnan A-terminaalissa. Valitse niistä sinulle sopivin. 

Näytä QR-koodia mobiililaitteelta lähtöportilla

Kätevin tapa lähtöselvittää matka on näyttää sähköpostiisi tulleen varausvahvistuksen pdf-tiedostossa olevaa matkustajakortin QR-koodia mobiililaitteelta terminaalin lähtöselvitysportissa olevalle lukijalle. Tarvitset vain älylaitteen, puhelimen tai tabletin, josta koodi on luettavissa. Vaihtoehtoisesti voit myös tulostaa pdf-tiedostomuotoisen matkustajakortin paperille ja näyttää koodia lukijalle siitä. Tulosteen koodin tulee olla selkeästi luettavissa.

Käytä check-in-automaatteja

Eckerö Linella on kaksi lähtöselvitysautomaattia lähtöselvitystiskin tuntumassa. Voit tulostaa automaatista valmiiksi maksettuja varauksia, jotka ovat kuluvalle päivälle. Näppäile varausnumero automaatin näytölle ja seuraa ohjeita. Matkustajakortit tulostuvat automaatista, minkä jälkeen voit siirtyä suoraan lähtöportille ja laivaan.  

Asioi lähtöselvitystiskillä

Jos sinulla on matkaasi liittyvä alennuskuponki, sinun pitää luovuttaa se lähtöselvityksessä ja voit tällöin tehdä lähtöselvityksen ainoastaan Eckerö Linen lähtöselvitystiskillä. Lähtöselvitystiskillä saat luonnollisesti henkilökohtaista palvelua myös muuten.  

S-Etukortilla Bonusta matkasta

Jotta saat S-Etukortilla Bonusta matkasta, varmista, että olet liittänyt S-Etukortin tiedot Eckerö Linen asiakastiliin netissä ja olet varannut matkan ollessasi kirjautuneena verkkokauppaan. Mikäli et ole liittänyt S-Etukortin tietoja asiakastiliin netissä, saat Bonuksen lähtöselvitystiskiltä S-Etukorttia esittämällä.

Jos teet lähtöselvityksen check-in-automaatilla tai suoraan lähtöselvitysportilla QR-koodia näyttämällä, mahdollinen bonus kirjautuu automaattisesti lähtöportilla lähdön jälkeen.