M/s Finbo Cargo

Laivalla Finbo CargollaLaivalla Finbo Cargolla

Tervetuloa Finbo Cargolle

Laivamatkan aikana voit esim. ruokailla Finbo Cafeteriassa, tehdä ostoksia kioskista ja viettää aikaa istumaloungessa. Voit myös varata hytin tai mies-/naispaikan hytistä laivamatkan ajaksi.

Ateriat laivalla

Finbo Cargolla palvelee Finbo Cafeteria kannella 7. Se tarjoaa matkustajille kahvilatuotteita, aamiaista ja lämmintä ruokaa.

Päivälähdöillä on tarjolla kotiruokatyyppinen lämmin ruoka 1 tunnin ajan satamasta lähdettäessä. Klo 23.45-lähdöllä lämmin ruoka tarjoillaan klo 23.15-00.00. Lämmin ruoka -ateriaan kuuluu lisukesalaatti, leipä, ruokajuomat sekä kahvi. Saatavilla on sekä laktoositon että gluteeniton vaihtoehto. Aamiainen tarjoillaan klo 23.45-lähdöllä klo 6.

Henkilökuntamme tarjoilee ruoan linjastolta hygienisyys ja turvallisuus edellä. Olemme vähentäneet asiakaspaikkoja ja pidämme huolta turvaväleistä, jotta sinun on turvallista ruokailla.

Kahvilatuotteita voit ostaa Finbo Cafeteriasta koko lähdön ajan lukuun ottamatta klo 23.45-lähtöä.

Laivalta löytyy myös juoma-automaatti sekä snacks-automaatti, josta saa pientä purtavaa. Ne sijaitsevat istumaloungessa kannella 8.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ostokset

Voit tehdä ostoksia laivan vastaanoton yhteydessä olevasta kioskista. Rajattu valikoima sisältää mm. makeisia, virvoitus- ja alkoholijuomia sekä miesten ja naisten tuoksuja. Vastaanotto ja kioski sijaitsevat kannella 7.

Finbo Cargon ennakkotilauspalvelu on avattu

Tilaa tuotteita matkavarauksen yhteydessä kätevästi ennakkoon.

Istumasalonki

Finbo Cargolla on istumalounge, jossa voit viettää aikaa laivan ylittäessä Suomenlahtea. Voit katsella merimaisemaa tai ajankuluksi myös TV:tä. Löydät istumaloungen kannelta 8.

Baari

Laivalla on myös baari, joka sijaitsee kannella 7. Baarin myyntipiste on toistaiseksi suljettu.

Hytit

Laivamatkalle voit varata koko hytin tai vaihtoehtoisesti nais- tai miespaikan hytistä. Varattavana on 4 hengen hytti tai mies-/naispaikka 4 hengen hyttiin. Mies- ja naispaikka myydään hyttiin, jossa muut matkustajat ovat samaa sukupuolta.

Huom! Klo 23.45-lähdölle sunnuntaisin on varattavissa vain mies- tai naispaikkoja 4 hengen hyttiin. Mies- ja naispaikat ovat toistaiseksi varattavissa vain myyntipalvelumme kautta.

Hytit sijaitsevat kannella 8.

Kuvagalleria

Bonusta matkoista ja laivaostoksista myös Finbo Cargolla (ei alkoholituotteista (AL 51.2 §)).

Liitä S-Etukortti asiakastiliisi ennen matkavarausta.