Kuuden tunnin juhlat laivalla – ilman huolta järjestelyistä

Juhlat laivalla – ilman huolta järjestelyistäJuhlat laivalla – ilman huolta järjestelyistä

Syntymäpäivät ja kihlajaiset, valmistujaiset tai vuosijuhla – elämässä on monta merkkipaalua, joita juhlistaa ja arkikin on pirskeiden arvoinen. Toteutat helposti myös yritysjuhlat ja asiakastilaisuudet. Meillä on mahdollista juhlia ilman järjestelyjen aiheuttamaa päänvaivaa Juhlat laivalla -paketilla ja isompiin juhliin löydät tilat Kokouskeskuksesta.

Juhlat laivalla -paketti

Juhlat laivalla pakettiJuhlat laivalla paketti

alk. 39 €/hlö (väh. 10 hlöä)

Juhlat laivalla -paketti sisältää:

matkaliput miniristeilylle aamu- tai iltalähdöllä, alkumaljan ja drinkkikupongin, herkullisen ja runsaan Buffet Eckerön buffetin ruokajuomineen (viinit, olut, virvoitusjuomat, kahvi, tee), monipuolisen viihdetarjonnan ja shoppausmahdollisuudet.

Tilaa somistuspaketti

juhlat laivalla juhlat laivalla

alk. 70 € tilakoosta riippuen

Somistuspaketti sisältää:

alkaen-hintaan kuuluu pöytäliinat, 1 kukka-asetelma, led-kynttilät ja konvehdit. Juhlatarjoiluja voit täydentää lisämaksusta esimerkiksi täytekakulla, juhlamaljalla tai buffet-aterialla. Kysy lisää. Somistuspaketit ovat varattavissa ennakkoon kokoustilojen yhteydessä. 


Juhlat tai afterwork laivalla

Juhlat laivalla afterworkJuhlat laivalla afterwork

Iltaminiristeilylle ehditte juhlimaan tai afterworkeille vaikkapa suoraan työpäivän päätteeksi. Juhlia voitte isolla joukolla tai parhaiden kavereiden kesken. Iltaminiristeilyllä juhlaväki pysyy kätevästi koossa. Varatkaa vaikkapa käyttöönne tyylikäs Captain's Lounge, jonka omalta tarjoilulistalta tilaatte purtavat ja juotavat.

Tervetulomaljan jälkeen nautitte Buffet Eckerössä tuoreista ja kotimaisista aineksista valmistettuja herkkuja. Illalla otatte ilon irti laivan baareissa, Bar Nosturissa ja Pub Telakassa. Laivallamme soi joka päivä livemusiikki.  Monipuolisen artistikattauksemme näet täältä.

Brunssi ystävien kesken

Juhlat laivalla brunssiJuhlat laivalla brunssi

Aamuminiristeily on erilainen juhla, jota voi viettää maukkaan, itse kootun brunssin parissa aamupäivän tunnelmasta nauttien. Buffet Eckerön kattauksesta poimitte mieluisimmat syötävät brunssilautaselle. 

Miksette nauttisi myös erikoiskahveista esimerkiksi tyylikkäässä Bar Naissaaressa tai avarassa Cafeteria Satamassa ja tutustuisi PopUp Shopin ja Eckerö Market & Parfymerian uutuuksiin.  Matkaa voitte tehdä lisämaksusta myös suositussa Loungessa. Suomenlahden selällä on hyvä summata kulunutta viikkoa. Tervetuloa!

Ota meihin yhteyttä

Puh. (09) 2288 540
[email protected]
Avoinna ma-pe 8.00-19.00