Buffet Eckerö

m/s Finlandian Buffet Eckerö m/s Finlandian Buffet Eckerö

Matkan Suomenlahden toiselle puolen voi tehdä myös herkutellen. Varaa pöytä m/s Finlandian Buffet Eckeröstä, jonka menusta löytyy sesongin parhaita makuja ja taatusti kotimaisia raaka-aineita. Lähes kaikki tehdään alusta asti itse – ja sen kyllä maistaa.


Menut 2018-2019

Juhlapöytä 14.11.2018–1.1.2019
Talviherkkujen juhlaa 13.1.-14.2.2019
Street Food 15.2.-3.3.2019* tai Street Food 2, 15.2.-3.3.2019
Talviherkkujen juhlaa 4.3.-2.4.2019
Keula kohti kesää 3.4.-11.4.2019

Pääsiäisbuffet 12.4.-22.4.2019
Keula kohti kesää 23.4.-4.6.2019
Saaristolaispöytä 5.6.–20.8.2019
Mereltä kaupunkiin 21.8.–1.10.2019
Riistaviikot 2.10.–12.11.2019
Juhlapöytä 13.11.2019–8.1.2020

Aamiaismenu

*Tämä Street Food -menu ei sisällä alkoholitarjoilua.

Kattausajat ja hinnat

Tallinna–Helsinki klo 6.00
Helsinki–Tallinna klo 9.00
Tallinna–Helsinki klo 12.00
Helsinki–Tallinna klo 15.15
Tallinna–Helsinki klo 18.30
Helsinki-Tallinna 21.40

  1. Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

    Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

    Kylmän talven keskellä pöytään katetaan lämmittäviä makuja alkuruoista suussa sulaviin jälkiruokiin.

    Lue lisää
  2. Juhlapöytä täynnä jouluisia herkkuja

    Juhlapöytä täynnä jouluisia herkkuja

    Buffet Eckerön juhlaviikot tuovat joulun m/s Finlandialle.

    Lue lisää
  3. Riistaviikot – täyteläisiä makuja metsästä

    Riistaviikot – täyteläisiä makuja metsästä

    Metsän antimet ovat nyt parhaimmillaan myös m/s Finlandian buffetissa. 

    Lue lisää
  4. Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston

    Mereltä kaupunkiin -menu kattaa pöytään sadonkorjuun parhaimmiston

    Lue lisää
  5. Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta

    Itämeren aalloille aamiaisbuffetin kautta

    Aamulähdöillä risteilevien kannattaa aloittaa merimatka Buffet Eckerön herkullisella meriaamiaisella. 

    Lue lisää
  6. Suolaisia ja makeita saariston makuja Saaristolaispöytä-menussa

    Suolaisia ja makeita saariston makuja Saaristolaispöytä-menussa

    Buffet Eckerö tarjoilee kesällä asiakkailleen saaristosta tuttuja makuja. Keittiömestarit ovat suunnitelleet lukuisia uusia ruokia nautittavaksi.

    Lue lisää
  7. Keula kohti kesää – Merellisiä makuja Buffet Eckerössä

    Keula kohti kesää – Merellisiä makuja Buffet Eckerössä

    Buffet Eckerön uusi menu vie matkustajat kohti kesän makuja. Keula kohti kesää -menu koostuu tuttuun tapaan sesongin parhaista raaka-aineista, kotimaisia tuotteita suosien ja taatusti tuoreita makuja tarjoillen. Menusta löytyy myös parhaimpia virolaisia makuelämyksiä naapurimaamme 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi.

    Lue lisää
 

Panostamme luomuun laivan ravintoloissa

Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on edistää luomuraaka-aineiden käyttöä sekä luomuruokien saatavuutta ravintoloissamme.

Panostamme luomuun laivan ravintoloissa

Olemme mukana Portaat luomuun -ohjelmassa, jonka tavoitteena on edistää luomuraaka-aineiden käyttöä sekä luomuruokien saatavuutta ravintoloissamme.