Tervetuloa m/s Finlandialle

Haluamme, että astuessasi m/s Finlandialle tunnet itsesi tervetulleeksi ja viihdyt seurassamme. Laajasta Eckerö Market & Parfymeriasta saat kaikki tuliaisostokset samalla kertaa, ja ammattitaitoinen suomalainen henkilökuntamme antaa mielellään ostosvinkkejä. Muista myös kätevä ennakkotilauspalvelu automatkustajille. PopUp-myymälästä löydät asusteet ja korut maailman huippumerkeiltä. Buffet Eckerö tarjoaa makumuistoja vaihtuvin sesongin herkuin.

Laivalle on helppo tulla

M/s Finlandialle on lyhin kävelymatka terminaalista laivaan sekä Helsingissä että Tallinnassa. Uusi autoramppi nopeuttaa automatkustajien ajoa pois laivasta. Kolme lähtöä päivässä Helsingistä ja Tallinnasta tuovat monia mahdollisuuksia matkoihin, ja iltapäivälähdöt helpottavat matkantekoa, kun saavut Uudenmaan ulkopuolelta. Meillä on ilo toivottaa kanta-asiakkaamme ja uudet matkustajat upealle m/s Finlandialle.

M/s Finlandialle on lyhin kävelymatka terminaalista laivaan sekä Helsingissä että Tallinnassa. Uusi autoramppi nopeuttaa automatkustajien ajoa ulos laivasta. Kolme lähtöä päivässä Helsingistä ja Tallinnasta tuovat monia mahdollisuuksia matkoihin. Tervetuloa upealle m/s Finlandialle.

Tilaa ostokset kätevästi ennakkoon

Automatkustajien pre-order -palvelu ilmaisella autokansitoimituksella.

Järjestä tilaisuus merellä

Yritys- ja ryhmäasiakkaitamme palvelee Kokouskeskus laivan sisääntulon läheisyydessä. Keskuksessa on kokoustiloja yhteensä miltei 200 hengelle, ja viihtyisässä Loungessa matka sujuu mukavasti. Katso kokousristeilyt.

Upeat puitteet vapaamuotoiseen seurusteluun tyylikkäässä, merellisessä ympäristössä. Täällä vietetään syntymäpäiviä ja muita juhlia — tai viihdytään muuten yhdessä.

Captain's Lounge tarjoaa upeat puitteet pienryhmille.

M/s Finlandian kansien pohjakuvat