Liikenneyhteydet satamaan: Tallinna

M/s Finlandia liikennöi Tallinnan vanhan sataman A-terminaalista. A-terminaali sijaitsee kävelymatkan päässä Vanhastakaupungista osoitteessa Sadama 25, 15051. Esimerkiksi Viru-hotellilta kävelymatkaa on terminaalille n. 1,3 kilometriä. Satamaan pääset julkisista liikennevälineistä kätevimmin bussilla. Voit myös saapua paikalle taksilla, kävellen tai omalla autolla.

Saapuminen julkisilla liikennevälineillä

A-terminaalille pääsee bussilla numero 2 Viru-keskuksen A. Laikmaa -kadun puoleiselta pysäkiltä. Varmista, että bussin kulkusuunta on oikea (Reisisadam, A-terminal). Bussi saapuu Tallinnan lentokentältä ja A. Laikmaan kautta jatkaa matkaa ensin D-terminaalille ja sen jälkeen Eckerö Linen käyttämälle A-terminaalille. Katso aikataulu täältä.

Julkiset kulkuneuvot liikennöivät Tallinnassa pääsääntöisesti 6.00-23.00. Lue lisää lippuvaihtoehdoista ja lipun ostamisesta täältä. 

Saapuminen omalla autolla ja pysäköinti

Saapuessasi Tallinnaan sisääntuloväylillä on opasteet, joissa ohjataan kohti Helsinkiä ja myöhemmin kohti satamaa sekä A-terminaalia. Autolähtöselvityksellä on uusi paikka satama-alueella. Se sijaitsee satamaan tultaessa terminaalirakennuksen vasemmalla puolella. Aja siis lähtöselvitykseen Logi-kadun kautta tai jos saavut satamaan Mere puiesteeltä, käänny Sadama-kadulle ja sieltä vasemmalle Logi-kadulle. Liikenneympyrän ensimmäisestä liittymästä poistumalla ja opasteita seuraamalla pääset autolähtoselvitykseen. Seuraa satama-alueella opasteita. Ajo-ohje lähtöselvitykseen.

Pysäköinti

Tallinnan sataman alueella pysäköinti on maksullista ja useissa paikoissa sitä ei ole lainkaan sallittu. A-terminaalia lähin pysäköintialue on vanhan sataman pienvenesataman vieressä SadaMarketin tuntumassa.

Hyödyllisiä linkkejä