Ohjeita ryhmä- ja kokousmatkustajille

Palvelumaksu

Palvelumaksu 30 € veloitetaan maapalveluista.

Matkustajatiedot

Ryhmän nimilista on syötettävä varaukseen tai muuten toimitettava Eckerö Linelle viimeistään 14 vrk ennen lähtöpäivää, mikäli matkustajatietoja ei ole ilmoitettu varattaessa. Nimilistalla on oltava jokaisesta matkustajasta seuraavat tiedot: sukunimi, etunimi, kansalaisuus, syntymäaika (ppkkvv), sukupuoli. Hotellimatkaa varten on toimitettava majoituslista.

Jos ryhmässä on alle 18-vuotiaita, tutustukaa ikärajasääntöihin tai ottakaa yhteyttä myyntipalveluumme.

Matkustusasiakirjat

Kaikilla matkustajilla on oltava mukana matkalla voimassaoleva passi tai kuvallinen henkilökortti. Katso lisätiedot.

Matkaliput ja lähtöselvitys

Ryhmien maihinnousukortit jaetaan Länsiterminaalissa ryhmälähtöselvityksestä alkaen 1,5 h ennen lähtöä. Maihinnousukortit on noudettava viim. 1 h ennen lähtöä. Etukäteen sovittaessa kortit on mahdollista noutaa lähtöä edeltävänä päivänä. Matkalippu, voucher tai muu tosite maksetusta matkasta luovutetaan lähtöselvitykseen. Jos ryhmästä jää matkustajia pois, matkanjohtaja on velvollinen ilmoittamaan tästä lähtöselvitykseen ja palauttamaan käyttämättömät maihinnousukortit.

Ajoneuvossa laivaan menevät ryhmät

Linja-autolla matkustavien ryhmien matkaliput on haettava Eckerö Linen ryhmä-lähtöselvityksestä. Linja-auton matkustajat siirtyvät aina terminaalin kautta laivaan. Muilla ajoneuvoilla matkustavien ryhmien liput saa suoraan autolähtöselvityksestä. Liput tulee lunastaa viimeistään 1 h ennen lähtöä. Jos ajoneuvo saapuu paikalle tämän jälkeen, Eckerö Line pidättää oikeuden perua varattu paikka ja siirtää ajoneuvo odotuslistalle. Lisätietoa auton kanssa matkustamisesta.

Hotellipakettimatkat

Hotellivuorokausi alkaa pääsääntöisesti klo 14.00 (ryhmät klo 15:00). Hotellihuoneet luovutetaan lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.