Eckerö-konserni

Rederiaktiebolaget Eckerö harjoittaa Ruotsin, Suomen ja Ahvenanmaan välistä autolauttaliikennettä. Yhtiö on perustettu vuonna 1961. Rederiaktiebolaget Eckerö on Eckerö-konsernin emoyhtiö. Konserniin kuuluu viisi liiketoiminta-aluetta: Eckerö Linjen, Eckerö Line, Birka Cruises, Eckerö Shipping ja Williams Buss. Konsernin pääkonttori sijaitsee Maarianhaminassa.

Eckerö Line

Eckerö Line harjoittaa autolauttaliikennettä Helsingin ja Tallinnan välillä ja suuntautuu toiminnassaan sekä rahti että matkustajareittiliikenteeseen. Yrityksen tarjontaan kuuluvat myös kattavat turistipalvelut Virossa ja Suomessa.

Birka Cruises

Birka Cruises harjoittaa risteilyliikennettä Tukholmasta m/s Birka -risteilyaluksellaan.


Eckerö Linjen

Eckerö Linjen harjoittaa autolauttaliikennettä Eckerön ja Grisslehamnin välillä m/s Eckerö nimisellä lippulaivallaan. Myyntiosastomme Grisslehamnissa ja Eckerössä myyvät Eckerö Linjen tavaramerkillä kaikkia ahvenanmaalaisia matkailutuotteita yksittäisistä yöpymisistä erilaisiin paketti, ryhmä ja urheilumatkoihin sekä konferensseihin.

Williams Buss

Williams Buss bussiyhtiöllä on laadukkaita turistibusseja ja paikallisliikenteen linja-autoja.

Eckerö Shipping

Eckerö Shipping harjoittaa roro-liikennettä omilla aluksillaan Suomen, Ruotsin ja Euroopan välillä. Toiminta perustuu pitkän aikavälin charter-sopimuksiin suomalaisen ja ruotsalaisen vientiteollisuuden kanssa.

Eckerö-konsernin tunnusluvut (2018)

Liikevaihto 233,8 milj. €
Käyttökate 16,3 milj. €
Työntekijöitä 1 173 hlöä
Matkustajia 3,4 milj.
Eckerö-konsernin organisaatiokaavio
Eckerö-konsernin organisaatiokaavio
Eckerö-konsernin toimitusjohtaja Björn BlomqvistEckerö-konsernin toimitusjohtaja Björn Blomqvist
Eckerö-konsernin toimitusjohtaja Björn Blomqvist