Buffet Eckerö

Matkan Suomenlahden toiselle puolen voi tehdä myös herkutellen. Varaa pöytä m/s Finlandian Buffet Eckeröstä, jonka menusta löytyy sesongin parhaita makuja ja taatusti kotimaisia raaka-aineita. Lähes kaikki tehdään laivan keittiössä alusta asti itse – ja sen kyllä maistaa.


Menut 2025

Talviherkkujen juhlaa 9.1.–1.4.25
Keula kohti kesää 2.4.–3.6.25
Saaristolaispöytä 4.6.–12.8.25
Satokauden herkut 13.8.–7.10.25
Riistaherkut 8.10.–11.11.25
Juhlapöytä 12.11.–24.12.25
Juhlapöytä, välipöytä 26.12. –31.12.25


Buffet Eckerön aamiaismenu

Kattausajat ja hinnat

Tallinna-Helsinki klo 6.00

 Aamiainen tarjoillaan klo 5.30–7.30

1.1.–31.12.25

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen18 €18 €
Lapsi 6–17-vuotta9 €9 €
Lapsi 0–5-vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa

Helsinki–Tallinna klo 9.00

Aamiainen tarjoillaan: 1. kattaus klo 8.30–9.30, 2. kattaus klo 10.00–11.00

1.1.–31.12.25

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen18 €18 €
Lapsi 6–17-vuotta9 €9 €
Lapsi 0–5-vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa

Tallinna–Helsinki klo 12.00

Buffetlounas tarjoillaan kello 12.00–14.00

Buffet 08.01.2025.–7.10.2025

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen36 €38 €
Lapsi 6–17 vuotta18 €19 €
Lapsi 0–5 vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa

Buffet 8.10.–31.12.2025

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen40 €42 €
Lapsi 6–17 vuotta20 €21 €
Lapsi 0–5 vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa

Hinta sisältää buffetpöydän tarjonnan sekä kahvin, teen, maidon, veden, virvoitusjuomat sekä oluen ja puna- ja valkoviinin hanasta. Alkoholiton viini pyydettäessä.

Helsinki–Tallinna klo 15.15

Buffet tarjoillaan kello 14.45–17.15

Buffet 8.01.2025.–7.10.2025

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen36 €38 €
Lapsi 6–17 vuotta18 €19 €
Lapsi 0–5 vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa

Buffet 8.10.–31.12.2025

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen40 €42 €
Lapsi 6–17 vuotta20 €21 €
Lapsi 0–5 vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa
Hinta sisältää buffetpöydän tarjonnan sekä kahvin, teen, maidon, veden, virvoitusjuomat sekä oluen ja puna- ja valkoviinin hanasta. Alkoholiton viini pyydettäessä.

Tallinna–Helsinki klo 18.30

Buffet tarjoillaan klo 18.15–21.00

Buffet 8.01.2025.–7.10.2025

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen36 €38 €
Lapsi 6–17 vuotta18 €19 €
Lapsi 0–5 vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa

Buffet 8.10.–31.12.2025

Hinta ennakkoon ostettunaHinta laivalta ostettuna
Aikuinen40 €42 €
Lapsi 6–17 vuotta20 €21 €
Lapsi 0–5 vuottamaksutta maksavan aikuisen seurassa

Hinta sisältää buffetpöydän tarjonnan sekä kahvin, teen, maidon, veden, virvoitusjuomat sekä oluen ja puna- ja valkoviinin hanasta. Alkoholiton viini pyydettäessä.

Helsinki-Tallinna 21.40

Buffet Eckerö -ravintola on suljettu.

Tässä esitetyt hinnat sisältävät ruokailun Buffet Eckerö -ravintolassa. Hinnat eivät sisällä matkalipun hintaa. Katso myös risteilyn matkalipun sisältävät edulliset Buffet-risteilypaketit.


Ruokafilosofiamme kulmakivet

Vastuullisuus

Vastuullinen ruokatuote on meille tärkeä asia. Teemme tiivistä yhteistyötä suomalaisten ruokatalojen kanssa ja käyttämämme kalatuotteet ovat peräisin kestävistä kalakannoista ja vastuullisilta toimijoilta. Suosimme MSC- ja ASC-sertifioituja tuotteita. Minimoimme ruokahävikin ja kertakäyttöisten materiaalien määrää. Kuulumme Portaat luomuun -ohjelmaan ja lisäämme luomutuotteiden osuutta tarjonnassamme. Tämä kaikki on osa isoa vastuullisen ruokatuotteen kokonaisuutta.

Kotimaiset raaka-aineet

Suosimme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja muun muassa suurin osa käyttämistämme liha- sekä meijerituotteista on suomalaista alkuperää. Teemme yhteistyötä monen suomalaisen ruokatalon kanssa. Tarjoamme myös ahvenanmaalaista kirjolohta. Laivaruoan kotimaisuus- ja omavalmistusaste on 80 %.

Laivalla itse tehty ruoka

Panostamme alusta saakka itse tehtyyn ruokaan. Uskomme, että paras ruoka syntyy paikan päällä, laivan omassa keittiössä, ammattitaitoisen henkilökunnan tekemänä ja laadukkaita raaka-aineita käyttämällä.

Satokausiajattelu

Buffet Eckerön menu vaihtuu sesongin mukaan viisi kertaa vuodessa. Menuissa näkyy sesonkiajattelu niin kasvisten, marjojen kuin kala- ja lihatuotteiden osalta. Esimerkiksi syksyisin raaka-aineina käytetään paljon sieniä, marjoja sekä riistaa. 

Buffet Eckerön kirjolohi tulee Ahvenanmaalta