Tallinnan ravintolat

Eckerö Linen kyydissä pääset vaivattomasti Tallinnan monipuolisen ravintolatarjonnan äärelle. Nautit laadukkaista makuelämyksistä usein Suomea edullisemmin. Esittelemme sinulle tutut ja tuntemattomat Tallinnan ravintolat sekä henkilökuntamme suosikkeja. Hyvää makumatkaa! 

Aitoja virolaisia makuja

Ö

Tallinnan ravintolat Ö Tallinnan ravintolat Ö

Ravintola Ö:n ruoka yhdistelee virolaisuutta ja pohjoismaalaisuutta. Tärkeää ovat pientuottajilta saatavat tuoreet raaka-aineet ja myös annosten esillepano. Ravintola Ö sijaitsee Rotermanni-korttelin kupeessa Mere Puiesteellä.


MEKK

Tallinnan ravintolat MEKK Tallinnan ravintolat MEKK

Ravintola MEKK ammentaa Viron ruokakulttuurin vuosisataisista perinteistä modernilla otteella. Tyylikäs ravintola sijaitsee Vanhassakaupungissa samassa rakennuksessa Savoy Boutique Hotelin kanssa.


Leib Resto ja Aed

Tallinnan ravintolat Leib Resto ja Aed Tallinnan ravintolat Leib Resto ja Aed

Kauniin puutarhanäkymän Vanhassakaupungissa tarjoava Leib Resto ja Aed on tunnelmallinen paikka. Ruokalistassa on vaikutteita eri puolelta Viroa. Myös vegaanit sekä lapset on huomioitu.


Syötävän hyvää kasviksista

Vegan Restoran V

Tallinnan ravintolat Vegan Restoran V Tallinnan ravintolat Vegan Restoran V

Vegan Restoran V tarjoaa nimensä mukaisesti vegaanista ruokaa. Annoksissa ei siis käytetä eläinkunnasta peräisin olevia raaka-aineita. Paikka on jo pitkään ollut suomalaisten kasvis- ja vegaaniruoan ystävien suosiossa ja sijaitsee Vanhassakaupungissa Rataskaevu-kadulla.

Von Krahli Aed

Tallinnan ravintolat Von Krahli Aed Tallinnan ravintolat Von Krahli Aed

Von Krahli ja Aed oli ensimmäinen Tallinnan ravintoloista, jonka ruokalista perustui vihannesten ja juuresten käyttöön. Niillä on edelleen vahva rooli, mutta tarjolla on myös liharuokia. Sisustusta on kehuttu romanttiseksi. Löydät ravintolan Rataskaevu-kadulta Vanhastakaupungista.

Ülo

Tallinnan ravintolat Ülo Tallinnan ravintolat Ülo

Tuore tapaus niiden ravintoloiden joukossa, jotka tarjoavat kasvispainotteista ruokaa. Värikkäästi ja pelkistetysti sisustetussa paikassa tarjotaan pääasiassa kasvisruokia, mutta myös lihan ja kalanystäville on annoksia. Ravintola on kävelymatkan päässä Balti Jaama Turgista.

Lasten kanssa laadukkaasti

Kolm Sibulaat

Tallinnan ravintolat Kolm Sibulaat Tallinnan ravintolat Kolm Sibulaat

Kolm Sibulaat, eli suomeksi Kolme sipulia, on lapsiystävällinen ravintolta, jonka modernissa sisustuksessa on ripaus maalaisromantiikkaa. Ruokalistalta löytyy trendikkäitä makuja aasialaisella vivahteella sekä lapsille oma menu. 

Rataskaevu

Tallinnan ravintolat Rataskaevu Tallinnan ravintolat Rataskaevu

Tunnelmallinen ravintola Vanhassakaupungissa, jossa lapsille oma ruokalista. Ravintolassa on pieni leikkihuone. Huomioithan, että jos saavut lastenvaunuilla, ravintola sijaitsee Vanhallekaupungille tyypillisessä vanhassa kivitalossa.

Komeet

Tallinnan ravintolat Komeet Tallinnan ravintolat Komeet

Komeet kuuluu kaupungin klassikkokahviloihin, joka sijaitsee Solaris-kauppakeskuksen 4. kerroksessa tarjoten hyvät maisemat. Komeetissa on myös syötävää isomman nälän iskiessä ja lasten ruokalista. Jos suunnitelmiin kuuluu herkutella leivonnaisilla, tämä on juuri oikea paikka. Kesäisin ulkoterassilla kelpaa nautiskella. 


Pienen matkan päässä keskustasta

Taksi alle ja syömään

NOA

Tallinnan ravintolat NOA Tallinnan ravintolat NOA

Fine dining -ravintolan huippukokkien valmistama ruoka, asiantunteva palvelu ja miellyttävät puitteet ovat taanneet sen, että NOA kuuluu Tallinnan ja koko Viron parhaimpiin ravintoloihin. Se sijaitsee Tallinnan ja Viimsin rajalla, noin 10 km keskustasta. Täällä nautit myös Tallinnan siluetista ja auringonlaskusta. 


Mon Repos

Tallinnan ravintolat Mon Repos Tallinnan ravintolat Mon Repos

1800-luvun kesähuvilassa Kadriorgin kaupunginosassa toimiva Mon Repos hurmaa paitsi ruoallaan myös miljööllään, joka on yhtäaikaa viihtyisä ja ylellinen. Menu kumartaa perinteille, sillä sieltä löytyy annoksia, joiden reseptien juuret juontavat Kardiorgin kulta-aikaan kansainvälisiä makuja unohtamatta.


Tuljak

Tallinnan ravintolat Tuljak Tallinnan ravintolat Tuljak

Legendaarinen Tuljak on toiminut jo neuvostoajalla ja avautui mittavan remontin jälkeen jälleen vuonna 2015. Huolella mietitty moderni sisustus kunnioittaa ravintolan perinteitä ja esteettisyys näkyy lautasella. Piritan rantatien varrella sijaitsevasta ravintolasta voi ihailla mm. kaunista auringonlaskua.


Paju Villa

Tallinnan ravintolat Tuljak Tallinnan ravintolat Tuljak

Keskustasta kannattaa poiketa Nõmmen puutarhakaupunginosaan, vaikkapa jos olet matkalla Pärnuun. Siellä sijaitsee ihastuttava Paju Villa kauniissa huvilarakennuksessa. Sisustuksessa on skandinaavista linjakkuutta ja ravintola on saanut kehuja brunssistaan.

Henkilökuntamme suosittelee

Me suosittelemme

Gianni

Tallinnan ravintolat Gianni Tallinnan ravintolat Gianni

Kun haluat syödä italialaisittain, suuntaa lähellä D-terminaalia sijaitsevaan italialaisen keittiömestarin luotsaamaan Gianniin. Tryffelipasta on kokeilemisen arvoinen.

F-Hoone

Tallinnan ravintolat F-Hoone Tallinnan ravintolat F-Hoone

F-Hoone on Telliskiven alueen ravintolaklassikko. Suomalaisten suosikki hurmaa vanhan tehdasmiljöön särmikkyydellä ja ripauksella retroa. Paikasta löytyy kaikenlaisen maistuvan lisäksi kasvismenu sekä runsas aamiaislista.

Ribe

Tallinnan ravintolat RIBE Tallinnan ravintolat RIBE

Tallinnan suositelluimpien ravintoloiden joukkoon kuuluvassa Ribessä arvostetaan virolaisia raaka-aineita, ja se on kallellaan fine diningiin. Vanhankaupungin Vene-kadulla sijaitseva ravintola on viime vuosina valittu Viron parhaimpiin.

Kaja Pizza Köök

Tallinnan ravintolat Kaja Pizza Köök Tallinnan ravintolat Kaja Pizza Köök

Välillä tekee mieli kunnon pizzaa. Tallinnan Kaja Pizza Köök tarjoaa ainoana Virossa napolilaistyylistä pizzaa. Kaja Pizza Köökin rennossa ympäristössä maistuvat tämän alkuperäisen pizzatyylin mehevät maut.


Katso lisää vinkkejä Pinterestistämme

Lisävinkkejä Pinterestistämme

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Tarkista ajankohtainen menu ravintolan verkkosivuilta.