Retket ja ohjelmat

Tallinna on täynnä tekemistä. Ryhmämyyntimme tarjoaa laajan valikoiman ohjelmavaihtoehtoja Tallinnaan ja muualle Viroon. Tässä kuusi suosituinta retkeämme. Valikoimamme pitää sisällään paljon muita retkiä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää niistä. Ryhmämyynnistämme saat myös retkien hinnat.

Merikeskus Lennusadam

Merikeskus on Tallinnan suosikkinähtävyys! Tsaarin aikaisiin vesitasolentokonehangaareihin rakennettu kokonaisuus yllättää monimuotoisuudellaan. Vetonauloja ovat mm. 1930-luvun sukellusvene Lembit sekä höyryjäänmurtaja Suur Töll. 

TV-torni

Tallinnan maamerkki, 300 m korkea TV-torni, Piritan sataman läheisyydessä on avoinna yleisölle. Koe huikeat näkymät näköalatasanteelta 170 metrin korkeudesta. Torni valmistui vuonna 1980 ja siellä aistii tuon ajan kaikuja.

Bastionin käytävät

Vanhassakaupungissa Toompean kukkulan alla risteilee 1600-luvulla rakennettuja salaperäisiä maanalaisia käytäviä. Käytävillä on nähty kummituskin, joka pelästytti kaksi työmiestä niin, etteivät he enää palanneet töihin. 

Kuulsaal keilahalli

Kuulsaal Tallinnan keskustassa on mainio paikka järjestää työpaikan virkistyspäivä tai lähteä viettämään mukavia hetkiä ystäväporukalla. Hallista voi vuokrata pelkät radat tai tilata paketin, joka sisältää ratavuokran lisäksi pientä syötävää. 

KGB-museo

Sokos Hotel Viru on avannut kaksi Neuvostoliiton turvallisuuspoliisin, KGB:n, salaista valvontahuonetta KGB-museoksi. Hotellin 23. kerroksesta agentit vakoilivat ihmisiä ja salakuuntelivat hotelliasukkaita. 

Viron kansallismuseo Tartossa

Viron kansallismuseo Tartossa on maan uusi ylpeys. Puna-armeijan lentotukikohdan päälle rakennetussa jättimäisessä rakennuksessa on mm. pysyväisnäyttelyt, jotka käsittelevät virolaisuutta sekä suomalais-ugrilaisten kansojen tarinaa. 

Ota meihin yhteyttä

Puh. (09) 2288 540
ryhmat@eckeroline.fi
Avoinna ma-pe 8.00-19.00