Retket ja ohjelmat

Ryhmän kanssa bussimatkalle, täsmävierailulle vai kävelykierrokselle? Viro on täynnä tekemistä ja kiehtovia kohteita. Jos olette nähneet Tallinnan, lähtekää kauemmas. Virossa mikään ei ole kaukana! Mikä sinun ryhmääsi kiinnostaa? Esittelemme alla suosituimmat käyntikohteemme, kysy myös muita.  Ota yhteyttä niin kerromme lisää – ryhmämyyntimme tekee tarjouksen retkipäivästä toivomallasi sisällöllä pääsylippuineen, busseineen ja oppaineen.

Fotografiska Tallinn

Huippusuositun Tukholman Fotografiska-valokuvataiteenmuseon sisarnäyttely avattiin trendikkäässä ja rosoisessa Tallinnan Telliskivessä viime vuonna. Näyttelyissä on esillä kansainvälisten valokuvataiteilijoiden sekä nuorten kykyjen töitä. Nauti myös zero waste -ravintolan herkullisista mauista. Ravintolasta on upeat näkymät Tallinnaan sekä iso terassi.

Proto-keksintötehdas

Elä päivä tiedemiehenä! Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan alueella sijaitseva Proto hyödyntää vahvasti virtuaalitodellisuutta. Anna lampun syttyä ja testaa tekniikan puolihulluja fantasiakoneita hämmästyttävän aidonoloisesti. Esineet keskittyvät 1900-luvun vaihteen suuriin keksintöihin ja tieteen harppauksiin, kuten sukellusveneisiin, lentokoneisiin, autoihin, sähköön ja valokuvaukseen.

Maarjamäen kartano, retket ja ohjelmatMaarjamäen kartano, retket ja ohjelmat

Maarjamäen museoalue

Tallinnan uusimpia kohteita on palkittu Maarjamäki: avara piha-alue patsaineen, kaksi museota sekä lähistön muistomerkki muodostavat rautaisen kokonaisuuden. Elokuvamuseo yllyttää kokeilemaan, Viron historiallinen museo tekee kattavan läpileikkauksen naapurimaamme värikkääseen historiaan ja läheinen kommunismin uhrien muistomerkki muistuttaa Viron historian synkimmistä hetkistä. Valitse omasi tai käy kaikissa.

Monet2Klimt, retket ja ohjelmatMonet2Klimt, retket ja ohjelmat

Merimuseo: Paksun Margareetan tykkitorni ja Lentosatama

Viron merimuseo käsittää kaksi kohdetta, Lentosataman ja Paksun Margareetan tykkitornin. Lentomuseo sijaitsee tsaarinaikaisissa vesitasohangaareissa ja huokuu merenkulun historiaa. Tutustut moniin elementteihin ja kulkupeleihin, kuten esim. legendaariseen sukellusvene Lembitiin. Paksun Margareetan tykkitorni sijaitsee Vanhassakaupungissa. Uusittu näyttelytila on elämyksellinen ja vie vieraat laivanrakennuksen ja merellisen kaupankäynnin maailmaan. Myös sisäpihalla on nähtävää ja torni kattoterassi kahviloineen on uudistunut. (Kuva Paksu Margareeta)

Makumatkalle 

Onko ryhmässäsi herkkusuita? Yleensä niitä löytyy aika monta. Valitse silloin kohteeksi suklaa- ja marsipaanitehdas, olutmuseo, viinitehdas tai tislaamo. Kaikki makean ystävät taatusti nauttivat
olostaan Viron tunnetuimman makeistehtaan Kalevin työpajoissa. Sakun panimo- ja olutmuseo-käynti valottaa oluen tuotannon historiaa ja teknologista kehitystä. Viini tai likööri kruunaa aterian, miksei myös Viron käyntiä!

Ohjelmallisia retkiä

Haluaisitteko tällä kertaa kokea jotain ihan muuta. Kysy kumppanimme ohjelmallisia ryhmäaktiviteetteja kuten bussiajelua neuvostoliittolaisittain, värikästä kävelykierrosta tai oivaltavaa suunnistusta. Ohjelmissa pääsette sukeltamaan Tallinnan historiaan tai nykypäivän elämään hauskalla ja osallistuvalla tavalla.

Ota meihin yhteyttä

Puh. (09) 2288 540
[email protected]