Bonusta S-Etukortilla matkoista ja laivaostoksista

Asiakasomistajaedut

Eckerö Linen m/s Finlandia ja on Itämeren ainoa risteilyalus, joka myöntää matkoista ja laivaostoksista Bonusta S-Etukortin haltijoille. Laivan myymälän Eckerö Market  &  Parfymerian ja PopUp Shopin ohella bonustilisi saldo kasvaa myös laivan baareissa ja ravintoloissa tehdyillä ostoksilla (ei alkoholituotteista (AL 51.2 §)). Bonusta ei myönnetä ostoksista laivan infopisteestä. Bonusta matkoista ja laivaostoksista alkoholituotteita lukuunottamatta saa myös m/s Finbo Cargolla.

S-Etukortilla lapset 6-17 v. m/s Finlandialla

5 €/hlö
(norm 10 €/hlö)

Lapset (0–5 v.) aikuisen kanssa 0 €. Matkustusaika 31.12.20 asti

Liitä S-Etukortti asiakastiliisi ennen varaamista.

Bonukset kätevästi matkavarauksista

Liitä S-Etukorttisi tiedot Eckerö Linen asiakastiliin. Liittämisen jälkeen varaat matkat asiakasomistajahintaan, ja matkalle lähteminen helpottuu: S-Etukorttia ei enää tarvitse esittää lähtöselvityksessä, vaan Bonukset matkasta kirjautuvat automaattisesti lähdön jälkeen.

Rekisteröityminen ja S-Etukortin tietojen liittäminen käy helposti ja nopeasti, tarvitset siihen vain omat verkkopankkitunnukset.

Päivä Tallinnassa & Buffet -risteily

alk. 39 €/hlö

Reilusti aikaa Tallinnassa ja illallinen Buffet Eckerössä ruokajuomineen edulliseen yhteishintaan. Erikoishinta vain asiakasomistajille. Hinta on voimassa vuoden 2020.

6 h Miniristeily & Buffet

alk. 32 €/hlö

Täydellinen tapa viettää kuusi tuntia merellä ja nauttia Buffet Eckerön runsas lounas tai illallinen. Erikoishinta vain asiakasomistajille. Hinta on voimassa vuoden 2020.

Bonussäännöt

 • Eckerö Line myöntää S-ryhmän asiakasomistajille Bonusta S-Etukortilla sen omista myyntikanavista tehdyistä matkavarauksista sekä laivaostoksista (ei alkoholituotteista (AL 51.2 §)).
 • Bonusta myönnetään enintään 1 000 € ostoksista/matkavaraus. Tämän ylittävältä osuudelta ei myönnetä Bonusta matkavarausten osalta. Bonusta myönnetään vain yksityisasiakkaille ja vain yhdelle kortille/matkavaraus.
 • Bonusta ei myönnetä ostoksista laivan infopisteestä eikä jälkikäteen.
 • Bonus ja asiakasomistajaedut myönnetään verkkokaupassa asiakkaille, jotka rekisteröivät S-ryhmän asiakasomistajuuden Eckerö Linen asiakastiliin. Tämä tapahtuu Eckerö Linen verkkokaupan rekisteröitymislomakkeella. Rekisteröimisen jälkeen asiakkaan ei tarvitse näyttää S-Etukorttia matkalle lähtiessä, vaan Bonus kirjautuu automaattisesti lähtöportilla.
 • Asiakkaan tulee matkaa varatessaan olla kirjautunut sisään verkkokauppaan saadakseen Bonuksen.
 • Bonus myönnetään toteutuneen matkavarauksen ensimmäisen lähtöpäivän jälkeen.
 • Matkoja koskevat asiakasomistajaedut ovat automaattisesti käytettävissä asiakasomistajuuden rekisteröimisen jälkeen.
 • Asiakas, joka on tehnyt asiakasomistajuuden rekisteröinnin, saa Bonuksen automaattisesti myös tehdessään varauksen myyntipalvelussa ilmoittamalla varauksen yhteydessä Eckerö Linen asiakastunnuksensa. Muussa tapauksessa Bonus kirjataan näyttämällä S-Etukortti myyntipisteessä.
 • Bonus kuuluu vain yksityishenkilöille, joten yrityskorteilla maksetuista, sopimushinnoitelluista tai laskutettavista ostoksista ei saa Bonusta.

Asiakastiedot ja tietosuoja

Osana Eckerö Linen sopimusehtoja hyväksyt Eckerö Linen asiakkaana henkilötietojesi käsittelyn yhteistyön edellyttämässä laajuudessa ja annat suostumuksesi siihen, että Eckerö Line luovuttaa henkilötietosi SOK:lle jäsen-/asiointinumeron tarkistamiseksi sekä Bonusta kerryttävien matkojen/laivaostosten maksujen euromäärän kirjattavaksi bonusostoksesi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin. Vastaavasti valtuutat SOK:n luovuttamaan Eckerö Linelle tiedon muuttuneesta jäsen-/asiointinumerostasi sekä tiedon siitä, mikäli et enää kuulu asiakasomistajatalouteen etkä siten enää ole oikeutettu kerryttämään Bonusta matkoista/laivaostoista.

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Eckerö Line ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta.

Lisätietoa asiakasomistajuudesta: S-kanava.fi

Näin liität S-Etukortin asiakastiliin

 • Valitse pankkisi, syötä tarvittaessa henkilötunnuksesti ja valitse Jatka.
 • Kirjaudu pankkitunnuksillasi ja hyväksy tietojen välittäminen palveluntarjoajalle.
 • Pankkitunnistautumisen jälkeen palaat S-ryhmän tunnistuspalveluun. Näet S-Etukorttisi statuksen ja jäsen- ja osuuskauppanumerosi 1. Valitse Hyväksy 2

 • Valmis! Näet sivulla viestin S-Etukortin onnistuneesta liittämisestä. Nyt voit varata matkat asiakasomistajahinnoilla ja saat bonuksen matkoista automaattisesti ilman, että S-Etukorttia tarvitsee näyttää lähtöselvityksessä. Bonus matkasta kirjautuu ensimmäisen matkapäivän jälkeen. Voit halutessasi myös poistaa S-Etukortin tiedot käyttäjätilistä tällä sivulla.