Ryhmät ja tilaisuudet

Ryhmat ja tilaisuudet m/s Finlandialla Ryhmat ja tilaisuudet m/s Finlandialla

Yhdessä m/s Finlandialla ja Viroon

Ainoa suomalainen Helsingistä Tallinnaan liikennöivä laiva, m/s Finlandia, tarjoaa inspiraatiota ja toimivia tiloja. Meillä viihtyvät niin työnsä puolesta kuin vapaa-ajalla matkustavat ryhmät.  Asiantuntevan henkilökuntamme avulla järjestät esimerkiksi Kokouskeskus & Loungen tiloissa vaivattomasti juuri näköisenne tapahtumat – tai matkustatte viihtyisästi Suomenlahden yli, kun porukkanne kohteena on monipuolinen Viro. Varaa ryhmäsi matka suoraan verkosta. Tarvittaessa ryhmämyyntimme auttaa tarvittaessa räätälöimään juuri tarpeisiinne sopivan matkan. Tervetuloa merelliselle ryhmämatkalle! 

Nyt voit varata reitti-, risteily- ja hotellipakettimatkat ryhmällesi suoraan verkkokaupastamme (ei koske kokousmatkoja eikä juhlapaketteja). Mikäli varaukseen liittyy ryhmäkokoon perustuvia alennuksia, ne hinnoitellaan automaattisesti. Varmista ennen varausta, että kaikkien matkustajien nimet ja syntymäajat ovat saatavilla. Ryhmämatka tulee maksaa heti varausta tehtäessä tai voit maksaa sen laskulla.

Tutustu matkavaihtoehtoihin tai aloita varaus suoraan sivun yläosasta.

Merellinen kokous

Kokous m/s Finlandialla Kokous m/s Finlandialla

Onko seuraava kokouksenne laivalla? Miniristeily m/s Finlandialla tuo toimiston ja palaverin merelle. Risteilyn ja Tallinnan yhdistelmä hotellikokousmatkan muodossa taas antaa lisää aikaa ideoille ja yhdessäololle. Meillä on edulliset kokousristeilyvaihtoehdot, joista asiantuntijamme kertovat lisää.

Vapaa-ajan ryhmät

vapaa-ajan ryhmät m/s Finlandialla vapaa-ajan ryhmät m/s Finlandialla

M/s Finlandia tarjoaa loistavat puitteet merellisille juhlille syntymäpäivistä sukukokoukseen ja suositut  pikkujoulupakettimme ovat joulunalusajan klassikko. Asiantuntijamme ovat apunasi, kun mietit juhla- tai matkajärjestelyjä. Älä unohda myös monipuolista Viroa: meiltä mm. golfmatkat maan laadukkaille kentille.


Tilaa Business Mail -uutiskirje

Pysy ajan tasalla Eckerö Linen ja m/s Finlandian kuulumisista: mm. tuoreet tiedot eduista, tarjouksista, erikoisristeilyistä ja laivan palveluista saat kätevästi Eckerö Linen Business Mail -uutiskirjeen tilaamalla.

 1. Kokousta tehokkaasti ja mukavasti m/s Finlandialla!

  Kokousta tehokkaasti ja mukavasti m/s Finlandialla!

  Mikään ei saa ajatuksia lentoon niin kuin uusi ympäristö, viihtyisä kokoustila ja ripaus rentoa meritunnelmaa.

  Lue lisää
 2. M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja

  M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja

  Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla. 

  Lue lisää

Juhlat laivalla

Juhlat laivalla, ryhmät ja tilaisuudet Juhlat laivalla, ryhmät ja tilaisuudet

M/s Finlandialla järjestät juhlat helposti asiantuntijoidemme avulla. Se helpottaa juhlajärjestelyjä ja sinä keskityt tärkeimpään, juhlimiseen yhdessä.

Pikkujoulut

Pikkujoulut laivalla Pikkujoulut laivalla

Pikkujoulupakettimme ovat joulunalusajan klassikko. Viihde, ruoka ja asiaan kuuluvat ruokajuomat m/s Finlandialla takaavat hauskat, merelliset pikkujoulut.

Viinitasting ryhmille

viinitasting laivalla ryhmät ja tilaisuudet viinitasting laivalla ryhmät ja tilaisuudet

Asiantuntijamme perehdyttävät sinut laivamatkalla viinin saloihin aina rypäleistä ja maistelutekniikasta siihen, miten viini sopii ruoalle. Valittavana on viini- ja kuohuviini-tasting.

Ota meihin yhteyttä

Puh. (09) 2288 540
ryhmat@eckeroline.fi
Avoinna ma-pe 8.00-19.00

Seilaa golfmatkalle Viroon

Seilaa golfmatkalle Viroon Seilaa golfmatkalle Viroon

Kahden tunnin ja 15 minuutin laivamatkan päässä avautuu pääsy Viron laadukkaille pelikentille. Esittelemme sinulle niistä viisi, joista voitte valita sopivimman.

Retket ja ohjelmat

Retket ja ohjelmat Tallinnassa Retket ja ohjelmat Tallinnassa

Tallinna on täynnä näkemistä ja kokemista. Ryhmämyyntimme tarjoaa laajan valikoiman ohjelmavaihtoehtoja.

Ryhmänkerääjäklubi

Ryhmänkerääjäklubi Eckerö Line Ryhmänkerääjäklubi Eckerö Line

Eckerö Linen Ryhmänkerääjäklubi tarjoaa ahkeralle matkojen järjestäjälle jäsenetuja, joista nauttia. Viroon ryhmän kanssa matkustaessa hyödyt.