Yritysesittely

Eckerö Line on ainoa Suomen lipun alla liikennöivä laivayhtiö Suomenlahdella Helsingistä Tallinnaan, aluksillaan m/s Finlandia ja Finbo Cargo. M/s Finlandia liikennöi Helsingin Länsisatamasta, Länsiterminaali 2:sta ja Finbo Cargo liikennöi Helsingin Vuosaaresta. Toimintamme suuntautuu sekä rahti- että matkustajareittiliikenteeseen.

Yhtiömme on perustettu vuonna 1994. Olemme monialapalveluyritys, jonka tarjontaan kuuluu matkapakettitarjonta, myymälä- ja ravintolatarjonta, kokous- ja ryhmätuotteet sekä hotellipaketit ja rahti.

Suomalaisena yhtiönä toimintamme perustuu suomalaisuuteen, suomalaisiin palveluihin ja osaamiseen. Työntekijät ovat suomalaisten työehtosopimusten piirissä työskenteleviä ammattilaisia ja Eckerö Linella on suomalaisen työn avainlipputunnus. Olemme mukana Great Place To Work -ohjelmassa ja tavoitteenamme on olla Itämeren paras työpaikka. Eckerö Linen toimitusjohtaja on Taru Keronen.

Eckerö Line m/s FinlandiaEckerö Line m/s Finlandia

Eckerö Linen missio ja arvot

Missiomme on olla Tallinnan liikenteen viihtyisin laiva. Meillä on Itämeren paras palvelu, laadukkain ruoka ja monipuolisin viihde.

Arvojamme ovat työnilo, tekemisen reiluus, katse eteenpäin -asenne. Haluamme, että asiakas tuntee olevansa ainutlaatuinen ja tervetullut ja että asiakkaan matkakokemus on mahdollisimman helppo ja sujuva. Kiinnitämme jatkuvasti huomiota asiakaspalveluumme ja kehitämme sitä.  Asiakkuusindeksi-tutkimuksissa Eckerö Line on sijoittunut asiakaskokemukseltaan ainoana laivayhtiönä 10 parhaan suomalaisen yrityksen joukkoon.

  • Kaikessa palvelun suunnittelussa lähtökohtana on se, että asiakas tuntee olevansa ainutlaatuinen ja tervetullut.
  • Palvelun tavoitteena on hyvä ja positiivinen olo asiakkaalle, sekä välitön ja viihtyisä tunnelma, niin asiakkaiden kuin henkilökunnan kesken.
  • Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, joka on mukana kehittämässä asiakkaan elämyksen henkilökohtaisuutta.

Turvallisuus kaiken toiminnan perusta

Eckerö Linen kaiken toiminnan perusta on turvallisuus: turvallisuusohjelmamme ohjaa meri- ja matkustajaturvallisuutta ja sillä on Eckerö Linen toiminnassa korkein prioriteetti. Kehitämme toimintaamme ja harjoittelemme säännöllisesti niin laivallamme kuin yhteistyössä viranomaisten kanssa. 

Eckerö Linen tunnusluvut (2017)

Työntekijöitä 396
Matkustajia vuodessa 1,85 milj.
Autoja vuodessa 291 000 kpl
Liikevaihto 98 milj. €