Sarjaliput

Matkustatko paljon Tallinnaan ja Viroon työmatkoilla tai lomamatkoilla? Tai kulkeeko yrityksenne henkilökuntaa laivalla Helsingin ja Tallinnan välillä? Silloin Eckerö Linen sarjaliput ovat kätevä ja edullinen vaihtoehto. Sarjalippuvaihtoehtoja on henkilölipuille, henkilöautoille sekä isommille kulkuneuvoille (kysy isompien kulkuneuvojen sarjalippuja myyntipalvelusta).

Sarjaliput on tarkoitettu yritysten ja säännöllisesti matkustavien yksittäismatkustajien käyttöön. 10 matkan sarjalipulla voit matkustaa 12 kuukauden sisällä ostopäivästä. Yksi sarjalippu käy sarjalipputyypistä riippuen yhdensuuntaisen henkilön/auton maksuun. Käyttämättömiä sarjalippuja ei lunasteta takaisin. Sarjalipun ostaneet yksityishenkilöt saavat Bonusta S-Etukortilla maksaessaan matkan sarjalipulla.

Käyttäessäsi sarjalippua huomioi, että järjestelmä käytää automaattisesti sarjalippua maksuna kaikkiin tuotteisiin, jotka voidaan maksaa sillä. Jos sarjalippu oikeuttaa esim. matkustajapaikkaan ja autopaikkaan ja maksat sarjalipulla, kuluu automaattisesti kaksi lippua.

3 Tuote/tuotetta

per sivu
Laskeva suunta
 1. Sarjalippu x 10, voimassa ma-pe
  Sarjalippu x 10, voimassa ma-pe
  150,00 €

  Nämä edulliset 10 matkan sarjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä - ma-pe.

 2. M/S Finlandia Lounge
  Lounge-sarjalippu x 10
  200,00 €

  Nämä edulliset 10 matkan Lounge-sarjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä – joka päivä

 3. Sarjalippu x 10, voimassa joka päivä
  Sarjalippu x 10, voimassa joka päivä
  220,00 €

  Osta edullinen ja kätevä 10 matkan sarjalippu. Voimassa joka päivä, vuoden ostospäivästä.

3 Tuote/tuotetta

per sivu
Laskeva suunta