Kokous merellä

kokous merellä kokous merellä

Etsitkö kokouspaikkaa? Onko tulossa synttärit, valmistujaiset tai firman virkistysmatka? M/s Finlandialla yhdistät viihteen ja virallisuuden sopivassa suhteessa. Kokouskeskus & Lounge tarjoaa inspiroivat tilat monenlaisille tilaisuuksille. Porukkasi nauttii mukavasta yhdessäolosta merellisessä ympäristössä – eikä kenelläkään ole kiire mihinkään. Tutustu edullisiin kokousristeilyvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Kompakti kokous miniristeilyllä

Merellinen palaveri voi olla juuri mitä työkavereiden kesken tarvitsette: aamuminillä 6 tuntia ajatuksia yhteisen ruokailun kera. Virallisen ohjelman ohessa hoituvat myös ostokset. Iltaminillä työpäivä on rennompi: 6 tuntia aikaa työskentelylle, buffetruokailulle ja lopulta hauskanpidolle – kokouspäivä voi olla erilainen.

 

Kokousristeily aamulla

Kokousristeily aamulla Kokousristeily aamulla

alk. 49 €/hlö
9.00-14.15

Kokouspaketti sisältää laivaliput, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Kokousristeily illalla

kokousristeily illalla kokousristeily illalla

alk. 49 €/hlö
15.15-21.00

Kokouspaketti sisältää laivaliput, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Päivä Tallinnassa -risteily ja kokous laivalla

Tallinna, Lähde: Toomas Volmer, Tallinn City Tourist Office & Convention Bureau Tallinna, Lähde: Toomas Volmer, Tallinn City Tourist Office & Convention Bureau

alk. 59 €/hlö
9.00-21.00

Kokouspaketti sisältää laivaliput ja reilusti aikaa Tallinnassa, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä.

Keksi tilaisuus – ja anna meidän hoitaa loput

Hyödynnä henkilökuntamme osaamista

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina apunasi, mikset siis hyödyntäisi heidän osaamistaan? Keksi tilaisuus – ja anna meidän hoitaa loput. Yhdessä suunnittelemme ikimuistoisen tilaisuuden juuri sinun tarpeisiisi.

 1. Kokousta tehokkaasti ja mukavasti m/s Finlandialla!

  Kokousta tehokkaasti ja mukavasti m/s Finlandialla!

  Mikään ei saa ajatuksia lentoon niin kuin uusi ympäristö, viihtyisä kokoustila ja ripaus rentoa meritunnelmaa.

  Lue lisää
 2. M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja

  M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja

  Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla. 

  Lue lisää

Ota meihin yhteyttä

Kohti merellistä kokousta