Joko olet varannut? – Helppo ja huoleton pikkujouluristeily m/s Finlandialla

Joko olet varannut? – Helppo ja huoleton pikkujouluristeily m/s Finlandialla

Parhaat pikkujoulut varataan nyt. M/s Finlandian pikkujouluristeily on takuuvarma juhlapaketti, joka sisältää kaiken herkkuruoista huippuviihteeseen ja edullisiin joululahjaostoksiin. Juhli yrityksesi pikkujouluja Itämerellä – mukaan tarvitset vain passin, tonttulakin ja juhlamielen!

Kuuden tunnin pikkujoulut merellä

M/s Finlandian kuuden tunnin iltaminiristeily on synonyymi onnistuneille pikkujouluille. Juhlahumu alkaa työpäivän loppumetreillä kello kolmelta, takaisin kotisatamaan laiva lipuu iltayhdeksältä. M/s Finlandian pikkujoulupaketti sisältää matkaliput kuuden tunnin miniristeilylle, Buffet Eckerön Juhlapöydän ruokajuomineen sekä laivan monipuolisen viihde- ja ostostarjonnan.

Pakettia täydennät kätevästi myös etukäteen ostettavilla drinkkikupongeilla. Luottokortin kokoiset arvokupongit toimivat helppona maksuvälineenä kaikissa laivan baareissa ja ravintoloissa.

Joulun herkkuja Buffet Eckerössä

Buffet Eckerön Juhlapöytä on katettu 13.11.2019–8.1.2020. Jouluinen kattaus notkuu paitsi joulun perinteisistä herkuista, myös uusista ja yllättävistäkin makuelämyksistä.

Tarjolla on suomalaisen joulun klassikoita, kuten laatikoita, kaloja ja kinkkua lisukkeineen, joiden lisäksi valikoimaa täydentävät aivan uudenlaiset ruokatuttavuudet. Buffetpöydän hintaan sisältyvät tietysti myös hanajuomat sekä suussa sulavat jälkiruoat.

Nostat laajasta herkkuvalikoimasta lautasellesi mitä tahansa, yksi asia on varmaa: ruoan laatu on m/s Finlandialla ykkösasia. Käytössä ovat kauden parhaat kotimaiset raaka-aineet, ja 80 prosenttia kaikista tarjoiluista valmistuu käsityönä laivan omassa keittiössä.

Huippuviihdettä tähtiartisteilta

Mitä olisivat pikkujoulut ilman tanssia, musiikkia ja hauskanpitoa! M/s Finlandialla laiva on lastattu Suomen eturivin artisteilla, jotka pistävät bileet pystyyn juuri sinua ja kollegoitasi varten. Pikkujoulukauden tähtikattaukseen kuuluvat muun muassa Elonkerjuu, Ressu Redford, Neumann Duo, Arttu Wiskari, Stig ja Eini. Näiden ja muiden huippuviihdyttäjien keikat eivät jätä ketään kylmäksi!
Tutustu kaikkiin esiintyjiin täällä.

Unohtaa ei tule myöskään aina yhtä suosittua karaokea. Kuka onkaan konttorin kultakurkku? Mitkä joululaulut kajahtavat Itämeren aalloilla kaikkein komeimmin? Se selviää koko risteilyn avoinna olevassa karaokebaarissa.

Joululahjat edullisin merihinnoin

Fiksu tonttu tekee myös joululahjaostoksensa m/s Finlandialla. Eckerö Market & Parfymeria sekä PopUp Shop ovat täynnä joulun tunnelmaa ja parhaita lahjavinkkejä. Laivalta löydät joulun laatujuomat, makeiset, tuoksu- ja kasvohoitopakkaukset sekä muodikkaat asusteet, pehmeät paketit ja lasten lempilelut.

Mikä parasta, m/s Finlandialla shoppaillaan aina edulliseen merihintaan, minkä lisäksi pikkujoulukaudella nautitaan erityisen hyvistä joulutarjouksista.

Tervetuloa pikkujouluihin m/s Finlandialle! Varaa yrityksesi pikkujouluristeily täällä.

Liittyvät postaukset
  1. M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla.
  2. Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun.
  3. M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan Kevät ja kesä ovat juhlan aikaa.
  4. Hyvä ruoka, parempi kokous Hyvä ruoka, parempi kokous Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta.