Kutsu yhteistyökumppanit joululounaalle – Merellisiä makuelämyksiä miniristeilyllä

Kutsu yhteistyökumppanit joululounaalle – Merellisiä makuelämyksiä miniristeilyllä

Joulun lähestyessä on aika muistaa tiimin jäseniä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita taatusti mieluisalla aineettomalla lahjalla. Kutsu heidät m/s Finlandian aamuminiristeilylle ja paketoi päättyvä vuosikymmen maistuvan joululounaan äärellä.

Aloita Kokouskeskuksesta

M/s Finlandian aamuminiristeily alkaa yhdeksältä ja palaa Helsinkiin hieman kahden jälkeen. Risteilyvieraillasi on siis lähes koko päivä aikaa nauttia merellisestä tunnelmasta ja viettää sen jälkeen vielä pitkä ilta muun tekemisen merkeissä.

Aloita aamu kutsumalla vieraasi laivan Kokouskeskukseen. Sen viihtyisistä, moneen muokkautuvista kokoustiloista vuokraat sopivat puitteet kaikkiin tarkoituksiin. Kokousta, esitelmöi, tee yhteenveto päättyvän vuoden tapahtumista tai isännöi menestyksekäs liiketapaaminen – täällä onnistuu kaikki.

Mikä parasta, Kokouskeskuksen aulaan katetut aamiaistarjoilut kuuluvat automaattisesti kaikkiin m/s Finlandian kokouspaketteihin.

Herkuttele Buffet Eckerön Juhlapöydässä

Risteilyn ehdoton kohokohta on Buffet Eckerön merimaisemiin katettu joululounas. Juhlapöytä buffet on tarjolla 13.11.2019–8.1.2020. Jouluinen kattaus notkuu paitsi loppuvuoden perinteisistä suosikeista, myös uusista ja yllättävistäkin tuttavuuksista.

Aloita ruokailu kylmästä kalapöydästä herkutellen katkaravuilla, silleillä, mädillä ja kylmäsavulohella. Kokeilethan myös munakoisosta ja porkkanasta valmistettua vegaanista lasimestarin ”silliä”!
Rosolli on tänä jouluna piristävän keltainen ja paahdetut punajuuret saavat ylleen piparkakkukuorrutteen. Niiden ohella maistuvat esimerkiksi muhennettu lehtikaali, perinteiset joululaatikot sekä mehevä joulukinkku, joka leikataan ainoalla oikealla tavalla – paikan päällä.

Lounaan kruunaavat maistuvat jälkiruoat sitruuna-juustokakusta glögipäärynöihin sekä aurajuusto- mokkasuklaamousseen.
Suolaisia ja makeita herkkuja löytyy joka makuun ja ruokavalioon, ja nostat lautasellesi mitä tahansa, yksi asia on ja pysyy: 80 prosenttia m/s Finlandian kaikista tarjoiluista valmistuu kauden parhaista kotimaisista raaka-aineista laivan omassa keittiössä. Juhlapöydän koko menun löydät täältä.

Juhlapöydän hintaan kuuluvat hanajuomat virvoitusjuomista olueen ja laivan viineihin. Lisäksi lounaselämystä voi täydentää paikan päällä erikseen ostettavilla juomilla. Ethän unohda myöskään etukäteen ostettavia drinkkikuponkeja, jotka toimivat maksuvälineenä kaikissa laivan baareissa ja ravintoloissa.

Täytä pukinkontti merihinnoin

Joululounaan jälkeen jää vielä sopivasti aikaa lahjaostoksille. Eckerö Market & Parfymeria sekä PopUp Shop ovatkin täynnä joulun tunnelmaa ja parhaita lahjavinkkejä.

Laivalta löydät laatujuomat, makeiset, tuoksu- ja kasvohoitopakkaukset sekä muodikkaat asusteet, pehmeät paketit ja lasten lempilelut. M/s Finlandialla shoppaillaan aina edulliseen merihintaan, minkä lisäksi pukinkontti täyttyy marras-joulukuussa erityisen hyvillä joulutarjouksilla.

Tervetuloa m/s Finlandian maistuvalle joululounaalle! Varaa aamuminiristeily kokoustiloineen ja lounaineen.

Liittyvät postaukset
  1. M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla.
  2. Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun.
  3. M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan Kevät ja kesä ovat juhlan aikaa.
  4. Hyvä ruoka, parempi kokous Hyvä ruoka, parempi kokous Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta.