Hyvinvointia m/s Finlandian hotelliristeilyltä

Hyvinvointia  m/s Finlandian  hotelliristeilyltä

Suunnitteletko tyhy-päivää tai tiimin yhteistä virkistysmatkaa? Onko ohjelmassa kevätkauden kick-off, kokousmatka vai yritysjuhla? Lähde 23 tunnin hotelliristeilylle Tallinnaan,  suomalaisella m/s Finlandialla tietenkin!

M/s Finlandian 23 tunnin hotelliristeily on kompakti vaihtoehto kokoustamiseen, tiimiytymiseen ja viihtymiseen. Helposti varattavassa ja kustannustehokkaassa matkapaketissa on kaikki tarpeellinen: matkat, majoitus, ruokailut, kokoustilat, ohjelma ja kuljetus Tallinnassa. Nouse laivaan työpäivän loppumetreillä, vietä ilta Tallinnassa, yövy huippuhotellissa ja palaa takaisin Helsinkiin seuraavaksi iltapäiväksi.

Viihdytään merellä

Laivamatkojen aikana kokoonnutaan yhteen, nautitaan herkullisesta ateriasta sekä vietetään aikaa laivan ostos- ja viihdetarjonnan äärellä.

M/s Finlandialla on useita eri kokoustiloja, joista löytyy sopiva kaikenkokoisille seurueille muutamasta hengestä jopa 300 osallistujaan. Ryhmän käyttöön voidaan varata yksityinen kokoustila pienen porukan Captain’s Loungesta, monipuolisesta Kokouskeskuksesta tai laivan suurimmasta tilasta, upeilla merinäköaloilla varustetusta Bar Nosturista. 

Meno- tai paluumatkalla maistuu myös Buffet Eckerön à la carte -tasoinen lounas, josta jokainen löytää mieleisensä herkut. Viidesti vuodessa vaihtuva menu koostuu lähes yksinomaan koti-maisista raaka-aineista, joista taiotaan satokauden parhaita ruokalajeja laivan omassa keittiössä.

Ethän unohda myöskään Eckerö Marketin ja Parfymerian laajaa ostosvalikoimaa – sieltä saat monet suosikkituotteet selvästi maahintoja edullisemmin! Shoppailun lomassa nautitaan laivan viihdekalenterin laatukattauksesta, minkä lisäksi merimatkalle voi järjestää yksityisohjelmaa.

Koko ilta Tallinnassa

23 tunnin hotelliristeilyllä majoitutaan Tallinnan tyylikkäimmissä hotelleissa. Vaihtoehtoja on runsaasti ja niiden joukossa on myös monia  spa-hotelleja. Useat Tallinnan hotelleista ovat entistä ehompia uudistettuaan huoneensa ja muut tilansa pandemian aikana – saatat siis yllättyä iloisesti tutussakin kohteessa!

Risteilypakettiin kuuluu tilauksesta vaivaton kuljetus hotellille ja takaisin. Hotellista ryhmälle voidaan tarpeen mukaan varata myös kokous- tai juhlatila. Yöpymisen kruunaa tietenkin hintaan sisältyvä runsas hotelliaamiainen.

Tallinnassa on aina paljon tehtävää ja nähtävää. Mikäli 23 tuntia tuntuu sittenkin liian lyhyeltä ajalta, voi paluun venyttää illalla kello 18.30 lähtevälle vuorolle tai lisätä hotelliyöpymisten määrää.

Asiantuntijat apunasi

Eckerö Linen asiantuntevasta myyntipalvelusta saat tarpeitasi vastaavan risteilyn valmiiksi pohdittuna pakettina. Älä stressaa matkajärjestelyistä, vaan keskity olennaiseen! Muistathan myös muut risteilymme:  Aamumini klo 9.00–14.15, Iltamini klo 15.15–21.00 ja Päivä Tallinnassa klo 9.00–21.00.

Ryhmä- ja kokousmyynti

09 2288 540
[email protected]

 

M/s Finlandia on nimensä mukaisesti suomalainen alus, joka tunnetaan kotimaisesta palvelustaan ja välittömästä tunnelmastaan.