Kokoustila merinäköalalla isolle ryhmälle m/s Finlandialla

Kokoustila merinäköalalla isolle ryhmälle m/s Finlandialla

M/s Finlandian keulaan levittäytyvä Bar Nosturi on ainutlaatuinen kokoontumis- ja tapahtumatila 100—300 hengen ryhmille. Helsingin merellisimmän kokoustilan isoista ikkunoista avautuvat alati vaihtuvat maisemat, jotka luovat upean taustan yritystapahtumille tyyrpuurista paapuuriin.

Onko suunnitelmissasi kokous, kick-off vai tulosinfo? Virkistys-, tiimi- vai tyhy-päivä? Yritysjuhlat, pikkujoulut vai muu syy nostaa maljat koko porukalla? Bar Nosturissa kokoonnutaan ja viihdytään, oli tilaisuus mikä tahansa.

Varaa tila aamun tai illan miniristeilyn ajaksi, yhdensuuntaiseksi reittimatkaksi tai vietä menon ja paluun välillä päivä Tallinnassa. Valmiiden kokouspakettien ohella Eckerö Linen ryhmä- ja kokousmyynti auttaa räätälöimään juuri ryhmäsi tarpeisiin vastaavan kokonaisuuden ohjelmineen, tarjoiluineen ja esiintyjineen.

Nykyaikaisen kokoustekniikan Bar Nosturi levittäytyy kolmeen tasoon.
Lähes kaikki Buffet Eckerön tarjottavista tehdään alusta loppuun laivan keittiössä.

Bar Nosturin valmiit kokouspaketit alk. 65 €/hlö

Aamumini (9.00—14.15)*

Bar Nosturin yksityiskäyttö koko matkan ajan, kokouskahvit** (sis. suolainen tai makea kahvileipä) sekä klo 12 kattaus Buffet Eckerössä.

Iltamini (15.15—21.00)*

Bar Nosturin yksityiskäyttö koko matkan ajan, kokouskahvit** (sis. suolainen tai makea kahvileipä) sekä klo 18 kattaus Buffet Eckerössä.

Päivä Tallinnassa (9.00—21.00)

Bar Nosturin yksityiskäyttö menomatkalla, kokouskahvit** (sis. suolainen tai makea kahvileipä), 7 tuntia maissaoloaikaa Tallinnassa ja paluumatkalla klo 18 kattaus Buffet Eckerössä.

Pienemmällä porukalla?

M/s Finlandian Kokouskeskus & Lounge on valintasi pienempiin kokoontumisiin. Tapaa, ideoi, juhli ja kokousta muutaman hengen kesken, pienessä ryhmässä tai noin sadan osallistujan voimin. Tilavuokra sisältää minibuffetin tarjoilut pienestä suolaisesta ja makeasta kylmiin ja lämpimiin juomiin.

* Ei maissakäyntiä.

** Kokouskahvit vaihdettavissa kuohuviiniin.

Suomenlahdella virkistäydytään yhdessäolon merkeissä.
Muista myös merihintaiset ostokset.