Lähde 23 tunnin hotelliristeilylle m/s Finlandialla

Lähde 23 tunnin hotelliristeilylle m/s Finlandialla

M/s Finlandian 23 tunnin hotelliristeily on kompakti vaihtoehto kokoustamiseen, tiimiytymiseen ja viihtymiseen. Aikaa on juuri sopivasti kaikkeen tarpeelliseen, eikä matka haukkaa liian isoa palaa osallistujien kiireisestä kalenterista.

  • HEL–TAL 15.15–17.30
  • TAL–HEL 12.00–14.15

Nouse laivaan työpäivän loppumetreillä, vietä ilta Tallinnassa, yövy huippuhotellissa ja palaa takaisin Helsinkiin seuraavaksi iltapäiväksi.

Viihdytään merellä 

Laivamatkojen aikana kokoonnutaan yhteen, nautitaan herkullisesta lounaasta sekä vietetään aikaa laivan ostos- ja viihdetarjonnan äärellä.

M/s Finlandialla on useita eri kokoustiloja, joista löytyy sopiva kaikenkokoisille seurueille muutamasta hengestä jopa 300 osallistujaan. Ryhmän käyttöön voidaan varata yksityinen kokoustila pienen porukan Captain’s Loungesta, monipuolisesta Kokouskeskuksesta tai laivan suurimmasta tilasta, upeilla merinäköaloilla varustetusta Bar Nosturista.

Meno- tai paluumatkalla maistuu myös Buffet Eckerön à la carte -tasoinen lounas, josta jokainen löytää mieleisensä herkut. Viidesti vuodessa vaihtuva menu koostuu lähes yksinomaan kotimaisista raaka-aineista, joista taiotaan satokauden parhaita ruokalajeja laivan omassa keittiössä.

Ethän unohda myöskään Eckerö Marketin ja Parfymerian laajaa ostosvalikoimaa – sieltä löytyvät monet suosikkituotteet selvästi maahintoja edullisemmin! Shoppailun lomassa nautitaan laivan viihdekalenterin laatukattauksesta, minkä lisäksi merimatkalle voi järjestää yksityisohjelmaa.

Koko ilta Tallinnassa

23 tunnin hotelliristeilyllä majoitutaan Tallinnan tyylikkäimmissä hotelleissa. Vaihtoehtoja on runsaasti ja niiden joukossa on myös monia spa-hotelleja. Useat Tallinnan hotelleista ovat entistä ehompia uudistettuaan huoneensa ja muut tilansa pandemian aikana – saatat siis yllättyä iloisesti tutussakin kohteessa!

Risteilypakettiin kuuluu vaivaton kuljetus laivalta hotellille ja takaisin. Hotellista ryhmälle voidaan varata tarpeen mukaan myös kokous- tai juhlatila. Yöpymisen kruunaa tietenkin hintaan sisältyvä runsas hotelliaamiainen.

Tallinnassa on aina paljon tehtävää ja nähtävää. Mikäli 23 tuntia tuntuu sittenkin liian lyhyeltä ajalta, voi paluun venyttää illalla kello 18.30 lähtevälle vuorolle tai lisätä hotelliyöpymisten määrää.

Asiantuntijat palveluksessasi

23 tunnin hotelliristeily on kustannuksiltaan kilpailukykyinen ja erittäin helppo ostaa.

Eckerö Linen asiantuntevasta myyntipalvelusta saat risteilyn valmiiksi pohdittuna pakettina, jolloin voit matkajärjestelyistä stressaamisen sijaan keskittyä huoletta itse ohjelmaan.

Tervetuloa suomalaiselle m/s Finlandialle ja aina inspiroivaan naapuriimme Tallinnaan!