Eckerö Line ja DFDS aloittavat rahtiyhteistyön

Eckerö Line ja DFDS aloittavat rahtiyhteistyön

Eckerö Line ja Pohjois-Euroopan suurin logistiikka- ja laivayhtiö DFDS ovat tehneet yhteistyösopimuksen. DFDS tarjoaa 4.5.2020 lähtien asiakkailleen rahtipalveluita Eckerö Linen m/s Finbo Cargo -aluksella, joka palasi liikenteeseen Helsingin ja Tallinnan välille huhtikuun alussa 2020. Sopimus vahvistaa Eckerö Linen asemaa rahtiliikenteessä.

Sopimus yhden Pohjois-Euroopan suurimmista logistiikka- ja laivayrityksistä kanssa parantaa Finbo Cargon täyttöastetta merkittävästi.

”Käytännössä DFDS vuokraa meiltä rahtikapasiteettia ja myy sitä omille asiakkailleen. Yhteistyö takaa Finbo Cargon korkean täyttöasteen ja parantaa reitin kannattavuutta merkittävästi”, kertoo Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen.

DFDS:lle on varattu rahtikiintiö Finbo Cargon jokaiselle lähdölle. Molemmat yhtiöt hoitavat palveluiden myynnin, hinnoittelun ja asiakassopimukset itsenäisesti.

Sopimus vahvistaa Eckerö Linen asemaa rahtiliikenteessä

Yhteistyö DFDS:n kanssa vahvistaa Eckerö Linen asemaa rahtiliikenteessä. Eckerö Linen markkinaosuus Helsingin ja Tallinnan välisestä rahtiliikenteestä on tällä hetkellä noin 25 prosenttia.

”DFDS:llä on paljon isoja globaaleja asiakkaita, jotka tarvitsevat kuljetusta kaikkialla, kuten Helsinki-Tallinna-reitillä. Yhteistyön avulla myös Vuosaaren ja Muugan välinen reitti tulee tutummaksi kuljetusyrityksille ja rahtiliikennettä siirtyy pois kaupunkien keskustoista”, Keronen kertoo.

M/s Finbo Cargo liikennöi kaksi edestakaista vuoroa päivässä Helsingin ja Tallinnan välillä.