Eckerö Line liputtaa kotimaisen muodin puolesta – Maaliskuun Fashion Festival tuo muotivaikuttajat Suomenlahdelle

Eckerö Line liputtaa kotimaisen muodin puolesta – Maaliskuun Fashion Festival tuo muotivaikuttajat Suomenlahdelle

Paola Suhosen suunnittelema tunnuskuosi Eckerö Linen Fashion Festivalille.

Eckerö Line virkistää matkustajiensa maaliskuuta lastaamalla m/s Finlandian kotimaisella muodilla ja kauneudella. Varustamon yhteistyökumppanina 6.–29.3. järjestettävällä Fashion Festivalilla toimii Ivana Helsinki, yksi suomalaisen muodin lippulaivoista.Ivana Helsingin pääsuunnittelija Paola Suhonen on suunnitellut tapahtuman monipuolisen ohjelman ja tunnuskuosin.

Eckerö Line kääntää talven kevääksi festivaalitunnelmissa, kun m/s Finlandian valtaa maaliskuussa Ivana Helsingin kanssa yhteistyössä suunniteltu muoti- ja kauneustapahtuma Fashion Festival. Ensimmäistä kertaa järjestettävän festivaalin aikana risteilymatkustajat pääsevät seuraamaan laivalla muotinäytöksiä, osallistumaan Ivana Helsingin maailmasta ammentaviin työpajoihin ja seuraamaan myös muuta muodin- ja kauneudentäyteistä ohjelmaa.

Ivana Helsingin uniikit asut laivan catwalkilla

Fashion Festivalin muotinäytökset esittelevät Ivana Helsingin kevätmalliston ja Pariisissa vuonna 2018 järjestetyssä 20-vuotisnäytöksessä nähtyjä uniikkeja haute couture -asuja. Laivan catwalkille astelevat Paola Suhosen luomuksissa sekä ammattimallit että laivan oma henkilökunta.

M/s Finlandialla on myös koko festivaalin ajan esillä vaikuttaja Janita Aution muotivalokuvanäyttely ja Paola Suhosen Fashion Film Loop teos, joissa molemmissa yhdistyvät ainutlaatuisella ja kiehtovalla tavalla muoti, taide ja urbaani design.

Inspiraatiota ja kädentaitoja workshopeista

Silmänruoan ja shoppailuelämysten lisäksi risteilymatkustajilla on Fashion Festivalin ajan mahdollisuus päästä toteuttamaan omia muotivisioitaan. M/s Finlandialla järjestetään lähes päivittäin erilaisia työpajoja, joista voi ammentaa sekä inspiraatiota että erilaisia kädentaitoja.

Workshopeissa esimerkiksi tuunataan hiuskoruja kierrätysmateriaaleista ja opetellaan korkokenkäkävelyä. Laivalle saapuu myös huippusuositun Isin ja tyttöjen lettikirjan kirjoittanut Matti Airola, joka opastaa niin aikuiset kuin lapset letityksen saloihin.

Janita Aution workshopissa päästään tutustumaan modernin muotikuvan saloihin, Vesa Silver kertoo julkkisten stailauksesta ja Ninja Sarasalo mallimaailmasta. Tallinnan-matkaajille tarjotaan myös katsaus Ivana Helsingin printtien maailmaan – myös Fashion Festivalin oma tunnuskuosi on merkin pääsuunnittelijan Paola Suhosen käsialaa.

Paola Suhonen kertoo lisää Fashion Festivalista täällä.