Glögipäärynät

Glögipäärynät

Pehmeät glögipäärynät sopivat joulun jälkiruokapöytään loistavasti niiden jouluisen maun ja keveyden vuoksi. Glögipäärynät tuovat vaihtelua joulun tuhdeille jälkiruoille. Resepti on Buffet Eckerön menusta Juhlapöytä, joka on tarjolla 14.11.2018-1.1.2019.

Näin syntyvät glögipäärynät

Määrä/koko: 6:lle
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 20 min + maustuminen 1 vrk

(vegaaninen, maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton, soijaton, pähkinätön)

  • 0,5 l glögitiivistettä
  • 2 kpl kanelitankoa
  • 3 kpl tähtianista
  • 6 kpl päärynöitä tai säilykepäärynöitä

Kiehauta glögitiiviste kanelitankojen ja tähtianisten kanssa. Jäähdytä hieman ja lisää kuoritut, siemenettömät päärynän puolikkaat tai säilykepäärynät. Anna glögipäärynöiden maustua vähintään vuorokausi.