Keula kohti kesää -menu tarjoilee klassikoita ja maailman makuja sesongin raaka-aineista

Keula kohti kesää -menu tarjoilee klassikoita ja maailman makuja sesongin raaka-aineista

Kesän raikkaat maut valloittavat Buffet Eckerön! Keula kohti kesää -menu nostaa pöytään sesongin parhaista ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja makuelämyksiä. Buffet Eckerön oman keittiön kestosuosikit, kuten laivan perinteiset lihapullat pyöritellään käsin kotimaisista raaka-aineista. Buffet-pöydän valtteja on, että voit valita kenties itselle tuntemattomampiakin ruokalajeja: kokeile ja löydä uusia suosikkiherkkuja.

Kylmästä alkuruokapöydästä ympäri vuoden tarjolla olevia suosikkeja ovat mäti ja musta caviart sekä smetana sillejä ja kokonaisia katkarapuja unohtamatta. Liharuokien puolella kielen vievät mennessään esimerkiksi porsaan filee omena-sipuli-emulsion kera tai maailman makujen Teriyaki-lihapullat. Kokeile myös annosta vihersimpukat Nam Pla ja kokoa itse oma salaatti bowlin eri raaka-aineista: salaattisi komponentteina voivat olla esim. pikkelöidyt juurekset ja kasvikset, ravut, pavut ja marinoitu tofu sekä tietysti erilaiset kastikkeet. 

Monilla herkuttelijoilla vatsa täyttyy jo runsaasta alkuruokapöydästä, mutta kannattaa jättää tilaa myös lämpimille ruoille. Vaihtoehtoja löytyy runsaasti niin kala, liha- kuin kasvisruoistakin. Maista esimerkiksi paahdettua naudan ulkofileetä punaviinikastikkeessa sekä paistettua artesaanimakkaraa tai kokeile japanilaisittain paistettua kanaa ja Thai-kalapihvejä sekä Aloo tikki -perunapihvejä.

Nautiskelu Buffet Eckerössä päätetään runsaaseen jälkiruokapöytään. Herkuttelujuustot, jäätelö ja hedelmäsalaatti kuuluvat olennaisena osana valikoimaan, mutta uudesta menusta löytyy myös yllätyksiä. Niihin kuuluu esimerkiksi chili-suklaa-pannacotta ja tarjolla on myös muun muassa karamellisoitua ananasta ja minttua. Suklaan ystävät pääsevät nauttimaan tietysti suklaakakkua ja klassikoiden ystävät raikkaita jääkarpaloita kinuskilla.

Keula kohti kesää -menu tarjolla m/s Finlandian Buffet Eckerössä 29.3.-30.5.2023. Tervetuloa nauttimaa laivan omassa keittiössä tehdystä ruoasta!