Kokousta tehokkaasti ja mukavasti m/s Finlandialla!

Kokousta tehokkaasti ja mukavasti m/s Finlandialla!

Mikään ei saa ajatuksia lentoon niin kuin uusi ympäristö, viihtyisä kokoustila ja ripaus rentoa meritunnelmaa. M/s Finlandian kompaktit miniristeilyt on kuin tehty tuotteliaita kokouksia varten.

– Aamuyhdeksältä lähtevä aamuminiristeily palaa Helsinkiin kahden jälkeen. Merellä on aikaa pitkäänkin palaveriin, seminaariin, aivoriiheen tai vaikka inspiroivan suunnittelupäivän viettoon, kertoo Eckerö Linen Head of Sales Katri Järvi.

– Kolmen jälkeen starttaava iltaminiristeily sopii puolestaan epävirallisempaan tapaamiseen ja mukavaan yhdessäoloon. Iltapäiväkokoukseen voi yhdistää esimerkiksi Buffet Eckerön maistuvan illalliskattauksen sekä tähtiviihdyttäjiemme tarjoaman musiikkielämyksen.

Selvä se, että kokousohjelman ohessa hoituvat vuorokaudenajasta riippumatta myös edulliset tuliaisostokset.

Monikäyttöiset tilat ja Itämeren paras asiakaskokemus

M/s Finlandian Kokouskeskuksesta löytyvät sopivat tilat kaikkiin kokoustarpeisiin pikku palavereista yli sadan osallistujan konferensseihin.

– Täydellisesti varustellut kokoustilamme ovat järjesteltävissä luokka- tai diplomaattimuotoon, ja vaihtoehtoja löytyy myös vähemmän perinteisten kokoustilojen ystäville, Järvi vinkkaa.

– Tilojen perusvarusteluun kuuluvat langaton netti, digitaalinen näyttö, whiteboard sekä vaatesäilytys. Lisäksi Kokouskeskuksen henkilökunta auttaa ja palvelee koko risteilyn ajan kaikissa kokouksen sujuvuuteen liittyvissä kysymyksissä.

M/s Finlandian kokousmatkustajat nauttivatkin Suomenlahden tutkitusti parhaasta asiakaskokemuksesta.

– Eckerö Line on ainoana varustamona yltänyt Asiakkuusindeksi-tutkimuksen kärkisijoille kolmena vuotena peräkkäin. Se on selvä osoitus siitä, että palvelu pelaa ja asiakkaat saavat rahalleen rutkasti vastinetta.

Hyvä ruoka, parempi kokous

Uudet maisemat, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät silti yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta.

– Kokouskeskuksen aulaan katetut tarjoilut kuuluvat automaattisesti kaikkiin m/s Finlandian kokouspaketteihin, Järvi huomauttaa.

– Aamulla tarjoilemme aamupalaa mysleineen, leipineen ja smoothieineen, iltapäivällä pöytä katetaan ravitsevilla salaateilla ja pikkusuolaisilla. Tarjolla on kellonajasta riippumatta suolaista ja makeaa, hedelmiä, kahvia ja teetä, virvoitusjuomia sekä viiniä ja olutta.

Jotta vatsa ei mourua täytenäkään, huomioidaan tarjoiluissa itsestään selvästi myös kaikki erityisruokavaliot.

– Hyvä ruoka ja onnistunut kokousmatka kuuluvat kaikille. Meillä m/s Finlandialla on helppo iloita molemmista!