Nyt puhutaan ruoasta

  1. Vastuullisen kalan kannalla

    Vastuullisen kalan kannalla

    M/s Finlandian Nyt puhutaan ruoasta -luennolla keskusteltiin vastuullisista kalatuotteista ja niiden tuotannosta.

    Lue lisää
  2. Joulun uudet maut – perinteitä unohtamatta

    Pipsa Hurmerinta

    Ammattikeittiöiden parhaat vinkit tuovat helpotuksen myös kotikeittiön joulukaaokseen.

    Lue lisää
  3. Kahvia ja mausteita – katso vinkit täydellisen kahvin valmistukseen ja mausteilla kokkaukseen

    Kahvia ja mausteita – katso vinkit täydellisen kahvin valmistukseen ja mausteilla kokkaukseen

    Hyvä kahvi on suomalaisille sydämen asia. M/s Finlandialla pureuduttiin myös kahvin valmistuksen lisäksi mausteiden maailmaan.

    Lue lisää
  4. Planeetan puhtainta lihaa

    Atrian eläinlääkäri kertoi m/s Finlandialla vastuullisesta lihantuotannosta Suomessa

    Atrian eläinlääkäri Taneli Tirkkonen vieraili m/s Finlandian Makuja Merellä -akatemiassa kertomassa puhtaasta ja antibioottivapaasta lihantuotannosta.

    Lue lisää
  5. Viinin ja juuston yhdistäminen – kokeile myös kuplivaa!

    Valion kenttämyyntipäällikkö Jani Lamminperä ja Vindirektin sommelier Joonas Vainio

    Viinin ja juustojen yhdistämisessä ajatellaan usein punaviiniä ja lisukkeina rypäleitä tai suolakeksejä. Onnistunut makuelämys syntyy usein kuitenkin jostain aivan muusta.

    Lue lisää
  6. Vastuullisuus ruoassa ja lihatuotannossa – lue käytännön vinkit hävikin vähentämiseen

    Sami Rekola HKScan

    Ruokatuotannossa puhuttaa nyt vastuullisuus ja hävikki. Pienillä teoilla jokainen voi vaikuttaa.

    Lue lisää
  7. Hyvinvointia gluteenittomalla ruokavaliolla

    M/s Finlandian keittiömestari Tuomas Sillanpää, Moilas Oy:n markkinointiviestintäpäällikkö Mari Ukkonen sekä tuotekehittäjä Mirja Kiurusalmi

    Gluteeniton ruokavalio on nykyään hitti muidenkin kuin keliaakikkojen keskuudessa.

    Lue lisää
  8. Kaappien kätköt käyttöön – Vappu Pimiän vinkit helppoihin ja rentoihin kesäjuhliin

    Vappu Pimiä

    Eckerö Linen Makuja merellä -akatemian luennoitsija Vappu Pimiä rakastaa juhlia. 

    Lue lisää
  9. Herkullisin ruoka syödään ensin silmillä – lue food styling -vinkit

    Alex Nurmi

    Pelkkä hyvä ruoka ei enää riitä. Panosta myös annoksen ulkonäköön – sillä on suuri merkitys mielikuviin.

    Lue lisää
  10. Poimi parhaat vinkit satokausikasvisten hyödyntämiseen

    Poimi parhaat vinkit satokausikasvisten hyödyntämiseen

    Täytä lautanen sen hetkisen satokauden kasviksilla. Sesongin parhaimmat raaka-aineet ovat edullisia ja herkullisia, mutta tuovat myös monipuolisuutta ruokavalioon.

    Lue lisää

10 Postausta

Näytä per sivu