Makuja merellä –artikkelit

  1. Vastuullisuus ruoassa ja lihatuotannossa – lue käytännön vinkit hävikin vähentämiseen

    Sami Rekola HKScan

    Ruokatuotannossa puhuttaa nyt vastuullisuus ja hävikki. Pienillä teoilla jokainen voi vaikuttaa. 

    Lue lisää
  2. Glögipäärynät

    glögipäärynät

    Pehmeät glögipäärynät sopivat joulun jälkiruokapöytään.

    Lue lisää
  3. Portviinisilli

    Portviinisilli

    Portviini antaa sillille upean värin ja herkullisen maun.

    Lue lisää
  4. Vegaaninen "lasimestarin silli"

    Vegaaninen lasimestarin silli

    Nyt myös vegaanit pääsevät herkuttelemaan ”sillillä”.

    Lue lisää
  5. Keltainen rosolli

    Keltainen rosolli

    Vaihtelua joulupöytään saa keltaisella rosollilla.

    Lue lisää
  6. Juhlapöytä täynnä jouluisia herkkuja

    Juhlapöytä täynnä jouluisia herkkuja

    Buffet Eckerön juhlaviikot tuovat joulun m/s Finlandialle.

    Lue lisää
  7. Riistacaesarsalaatti

    Riistacaesarsalaatti

    Perinteinen caesarsalaatti saa tuhdimman olemuksen, kun siihen lisätään herkullista riistarouhetta.

    Lue lisää
  8. Etikkanieriä

    Etikkanieriä

    Etikkanieriä on versio ruotsalaisesta klassikosta.

    Lue lisää
  9. Hirvenpaisti ja karpalohilloke

    Hirvenpaisti ja karpalohilloke

    Näyttävä hirvenpaisti on omiaan osana syksyistä juhlapöytää.

    Lue lisää
  10. Valkosuklaa-tyrnimousse

    Valkosuklaatyrnimousse

    Valkosuklaa-tyrnimousse vaatii vaivannäköä, mutta lopputulos palkitsee.

    Lue lisää

Posts 1-10 of 44

Page
Näytä per sivu
per sivu