Parhaimmat kalaherkut Saaristolaispöydästä

Parhaimmat kalaherkut Saaristolaispöydästä

Buffet Eckerön kesän Saaristolaispöytä notkuu erilaisia kalaherkkuja, raikkaita salaatteja ja muita saaristosta tuttuja makuja. Monipuolinen buffetpöytä tarjoaa tuhtien liharuokien lisäksi vaihtoehtoja myös kasvisruokailijoille.

Herkuttelu kannattaa aloittaa sitruunalla maustetuista katkaravuista ja äyriäisistä, jotka tarjoillaan saaristolaisleivän kera. Myös kala-äyriäisterriini, tervasilakka sekä paahdettu siika tilli-fenkolisalaatin ja sitruunamajoneesin kera ovat nekin buffetin ehdottomia helmiä. Liharuokien puolelta löytyy muun muassa savustettua karitsan paahtopaistia, porsaan rosvofileetä ja savumakkaraa. Kasvisruokailijan alkupalalautaselle sopii esimerkiksi pikkelöidyt kantarellit porkkanan ja sipulin kera, kasvis-bulgursalaatti tai grillatut kesäkasvikset.

Kesällä lämpimistä ruoista löytyy perinteisten keitettyjen kesäperunoiden lisäksi myös aurajuustoperunoita sekä uuniselleriä pähkinän ja vinegretin kera. Jätä lautaselle tilaa myös katkarapu-lohipihveille sekä rapukastikkeelle, kevyesti savustetulle kampelalle ja possun ribseille. Kokki leikkaa herkuttelijoille savustettua possunniskaa ja härän entrecôtea ja lihapullat tarjoillaan herkullisen kantarellikastikkeen kera.

Jälkiruokapöytään on katettu kesän tuoreista marjoista tehtyjä herkkuja. Mansikkaa löytyy niin kakusta kuin charlotan seastakin. Tarjolla on myös klassinen mustikkapiiras ja virolaisia makuja edustaa omenastruudeli. Kardemummalla maustetutun Ahvenanmaan pannukakun lisäksi pöydästä löytyvät toki myös klassikkoherkut suklaamoussesta juustoihin, karamelleihin ja viilentävään jäätelöön.

Saaristolaispöytä on tarjolla m/s Finlandian Buffet Eckerössä 5.6.-20.8. Tervetuloa herkuttelemaan!