Pozarskyn lihapullat

Pozarskyn lihapullat

Pozarskyn lihapullat poikkeavat perinteisistä lihapullista paitsi muodoltaan myös raaka-aineiltaan. Broilerin jauhelihan ja naudan jauhelihan yhdistäminen tekee lihapullista erityisen maukkaita, kun taas leivitys takaa rapean ulkokuoren paistamisen jälkeen. Annos on syksyn 2018 Mereltä kaupunkiin -buffetpöydän menusta.

Näin syntyvät Pozarskyn lihapullat

Määrä/koko: 6-8:lle
Vaikeusaste: Keskitaso
Valmistusaika: 1,5 h

(soijaton, ei sisällä sitrushedelmiä, ei sisällä hernettä, ei sisällä pähkinää, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä)

Pozarskyn lihapullat

  • 1 dl gluteenitonta korppujauhoa
  • 2 dl kermaa
  • 400 g broilerin jauhelihaa
  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 2 kananmunaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • korppujauhoja leivittämiseen
  • voita paistamiseen

Sekoita korppujauhot sekä kerma ja anna turvota hetki. Yhdistä kaikki aineet ja sekoita. Anna massan rauhoittua ainakin tunnin ennen käsittelyä. Tee massasta ensin tavallisia lihapullia ja litistä niitä vähän. Leivitä lihapullat korppujauhoilla ja paista voissa kypsäksi.

Liittyvät postaukset
  1. Itsetehtyjä lihapullia aidoista raaka-aineista Itsetehtyjä lihapullia aidoista raaka-aineista Eckerö Linellä herkutellaan omatekoisilla lihapullilla joka päivä.
Liittyvät tuotteet