Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

Talviherkkujen juhlaa Buffet Eckerössä

Kylmän talven keskellä pöytään katetaan lämmittäviä makuja alkuruoista suussa sulaviin jälkiruokiin. Joulun jälkeenkin on lupa herkutella, mutta raikkaammat ja kevyemmät vaihtoehdot ovat tervetulleita. Tarjolla on riistaa, kekseliäitä kasvisvaihtoehtoja sekä raikkaita jälkiruokia marjoista ja hedelmistä.

Alkuruokien kalavalikoimasta löytyy muun muassa katajanmarjasilakoita, savumakrillia ja jaloviinasilliä, joka on takuuvarma talviristeilyn lämmittäjä. Riistan ystäviä hemmotellaan saaristolaisleivän päälle sipaistulla savuporo-moussella sekä yrttimarinoidulla lampaalla minttuhyytelön kera.

Kasvisruokiin on panostettu monipuolisella valikoimalla alkuruoista pääruokiin. Erityismaininnat ansaitsevat alkupalapöydän punajuuriterriini sekä lämpimien ruokien paahdettu kurpitsa ja gnocchit kasvis-papuragussa, jonka salaisuus on maukas mustajuuri. Pöytään on katettu toki myös monipuolinen lihavalikoima; paahtopaisti ja inkivääriporsas leikataan lautasellesi tuoreena paikan päällä. Myös perinteinen verimakkara ja laivan lihapullat vievät kielen mennessään.

Pääruoan jälkeen voi hengähtää hetken ostamalla lasillisen kuohuvaa juustojen vierelle. Kahvin kanssa kannattaa kokeilla ainakin kirpeää puolukkapiirasta, hunajakakkua sekä raikasta mustikka-vaniljarahkaa. Toki tuhtejakin makuja mahtuu mukaan, esimerkiksi mokka-suklaasemifreddon ja pähkinä-suklaamoussen muodossa, joiden ohi ei pääse edes yrittämällä.

Tervetuloa maistelemaan talviherkkuja uudistettuun Buffet Eckeröön 13.1.-14.2.2019 ja 4.3.-2.4.2019!