Leipäjuustosalaatti

Leipäjuustosalaatti

Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista. Resepti on Buffet Eckerön Talviherkkujen juhlaa -menustamme, joka on tarjolla 13.1.-14.2.2019 sekä 4.3.-2.4.2019.

 

Näin syntyy leipäjuustosalaatti

Määrä/koko: 8-10:lle
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 45 min

(gluteeniton, kananmunaton, soijaton, ei sisällä hernettä, ei sisällä kalaa/äyriäisiä, ei sisällä selleriä)

  • 500 g leipäjuustoa
  • 1 kpl cantaloupemelonia
  • 1 kpl granaattiomenaa
  • 500 g salaattisekoitusta
  • 200 g cashewpähkinöitä
Kastike
 
  • 2 dl granaattiomenapyreetä
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 0,5 dl vaaleaa balsamicoa
  • 0,5 dl hunajaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl rouhittua mustapippuria

Kuutioi leipäjuusto ja melonit. Puhdista granaattiomenan liha. Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Kokoa leipäjuustosalaatti kahteen kerrokseen laittamalla salaattisekoitus pohjalle ja melonit, juustokuutiot, granaattiomenan liha ja pähkinät päälle. Lisää kastike salaatin päälle ja tarjoile.

Liittyvät postaukset
  1. Riistacaesarsalaatti Riistacaesarsalaatti Perinteinen caesarsalaatti saa tuhdimman olemuksen, kun siihen lisätään herkullista riistarouhetta.