Riistacaesarsalaatti
Riistacaesar on oiva lisä vaikka brunssipöytään tai osaksi isompaa illallista. Resepti on Buffet Eckerön Riistaviikot-menusta vuonna 2018.
Riistacaesarsalaatti
Määrä/koko: | 8-10 |
Vaikeusaste: | helppo |
Valmistusaika: | 20 minuuttia |
(gluteeniton, soijaton, ei sisällä pähkinää)
Caesar-kastike
- 1 rkl sitruunamehua
- ½ dl parmesaaniraastetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 2 anjovisfileetä
- 1 dl majoneesia
- 2 romaine-salaattia
- 1 punasipuli
- 150 g riistarouhetta
- parmesaanilastuja
Aja sitruunamehu, parmesaaniraaste, valkosipulinkynsi ja anjovisfileet tasaiseksi sauvasekoittimen kutterilla ja sekoita majoneesiin. Pese ja kuivaa romaine-salaatit. Pilko salaatti ja sekoita caesar-kastikkeeseen. Nostele salaattikulhoon kerroksittain salaattia, ohueksi viipaloitua punasipulia, riistarouhetta ja parmesaanilastuja. Tarjoile riistacaesar sellaisenaan tai esimerkiksi lisukkeena lihalle.