Riistacaesarsalaatti

Riistacaesarsalaatti

Riistacaesar on oiva lisä vaikka brunssipöytään tai osaksi isompaa illallista. Resepti on Buffet Eckerön Riistaviikot-menustamme, joka on tarjolla 3.10.-13.11.2018.

Riistacaesarsalaatti

Määrä/koko: 8-10
Vaikeusaste: helppo
Valmistusaika: 20 minuuttia

(gluteeniton, soijaton, ei sisällä pähkinää)

Caesari salat ulukilihaga

Caesar-kastike

  • 1 rkl sitruunamehua
  • ½ dl parmesaaniraastetta
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2 anjovisfileetä
  • 1 dl majoneesia
  • 2 romaine-salaattia
  • 1 punasipuli
  • 150 g riistarouhetta
  • parmesaanilastuja

Aja sitruunamehu, parmesaaniraaste, valkosipulinkynsi ja anjovisfileet tasaiseksi sauvasekoittimen kutterilla ja sekoita majoneesiin. Pese ja kuivaa romaine-salaatit. Pilko salaatti ja sekoita caesar-kastikkeeseen. Nostele salaattikulhoon kerroksittain salaattia, ohueksi viipaloitua punasipulia, riistarouhetta ja parmesaanilastuja. Tarjoile riistacaesar sellaisenaan tai esimerkiksi lisukkeena lihalle.

Liittyvät postaukset
  1. Leipäjuustosalaatti Leipäjuustosalaatti Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista.