Tehokkaita kokouksia ja monipuolisia tiimimatkoja m/s Finlandialla

Kokous, ideariihi vai kick-off? Tyhy-päivä, virkistysmatka vai juhlan aika? Kerää tiimisi kokoon ja tunne meren vastustamaton kutsu , merelle mars! M/s Finlandia liikennöi kolme kertaa päivässä Tallinnaan ja matka-aika on 2 tuntia 15 minuuttia. 

Miniristeily

  • Aamumini 9.00—14.15 / Iltamini 15.15—21.00

Kompakti kokouspäivä tai virkistävä merimatka työpäivän puitteissa tai rennommalla otteella illan tullen. Bonuksena aina edulliset ostosmahdollisuudet ja laatuesiintyjien tarjoama huippuviihde. Minristeilyllä on hyvin rajallisesti maissa oloaikaa Tallinnassa.

Päivä Tallinnassa -risteily

  • HEL—TAL 9.00—11.15 / TAL—HEL 18.30—21.00

Jatka hyvin alkanutta päivää Tallinnassa. Maissa on aikaa 7 tuntia, joiden kuluessa yllätyt kaupungin monipuolisuudesta useaan otteeseen. Tallinna on täynnä persoonallisia kokous- ja tapahtumatiloja sekä kiinnostavia nähtävyyksiä ja viihdekohteita, joista valitset avullamme juuri ne oikeat.

Hotellimatka

  • HEL—TAL 9.00—11.15 / 15.15—17.30
  • TAL—HEL 12.00—14.15 / 18.30—21.00

Viivy Virossa pidempään ja ota aikaa uudenlaiselle tekemiselle. Kokousta, suunnittele, viihdy tiimin kanssa sekä tutustu Tallinnan retkiin, tapahtumiin ja muuhun tarjontaan. Starttaa Helsingistä aamulla tai iltapäivällä, palaa seuraavana päivänä puolilta päivin tai Kympin uutisille. Eckerö Linen laajasta hotellivalikoimasta löydät aina sopivan vaihtoehdon — niin Tallinnasta kuin muualtakin Virosta!

Runsaasti kokoustiloja –  laivan suurin tila merinäköalalla nyt varattavissa 

M/s Finlandialla kokoustila järjestyy 8-300 henkilölle. Kokouskeskus & Loungesta löydät inspiroivat ja monikäyttöiset tilat 8-200 henkilölle ja varattavissa on myös laivan suurin tila, merinäköalan tarjoava Bar Nosturi yksityiseen kokous- ja juhlakäyttöön 100–300 hengelle.

Kokoonnu häiriöttä, ammenna ideoita merimaisemista sekä nauti hintaan kuuluvista tarjoiluista ja huippuluokan asiakaspalvelusta.

Makumaailman iloja

Buffet Eckerön notkuvat pöydät kutsuvat herkuttelemaan runsaalla meriaamiaisella sekä à la carte -tasoisella lounaalla ja päivällisellä. Monipuolinen menu vaihtuu kuusi kertaa vuodessa, minkä ansiosta tarjolla on aina tuoreista kotimaisista raaka-aineista valmistettuja, 80-prosenttisesti laivan omassa keittiössä valmistettuja satokauden parhaita makuja.

Lounge tuo matkustamiseen edullista lisämukavuutta. Liikematkustajien suosimassa viihtyisässä tilassa työskentelet, luet lehtiä ja nautit hintaan kuuluvista tarjoiluista omassa rauhassa, takuuvarmalla istumapaikalla.

Tallinnassa tapahtuu

Ei virallisuutta mahan täydeltä — jätäthän siis asiapitoisellakin matkalla tilaa viihteelle. Fotografiska on tukholmalaislähtöinen valokuvataiteen keskus, joka avasi Tallinnan toimipisteensä vuonna 2019 trendikkäässä Telliskivessä. Taide-elämysten lisäksi tarjolla on myös vastuullisia makunautintoja yläkerran tyylikkäässä zero waste -ravintolassa.

Keksintötehdas Protossa testaat leikkimielisesti tiedemiehen elämää. Noblessnerin vanhan sukellusvenetelakan maille noussut elämyskohde hyödyntää vahvasti virtuaalitodellisuutta ilahduttaen sillä myös aikuisia kävijöitä. Anna lampun syttyä, testaa tekniikan ihmeitä ja ohjaa puolihulluja fantasiakoneita hämmästyttävän aidon oloisesti.

Lisää mielekästä oheisohjelmaa löydät sekä Tallinnan tapahtumakalenterista sekä kohdesivulta.

Asiantuntijat palveluksessasi

Eckerö Linella sinua palvelevat Tallinnan- ja Viron-matkailun todelliset asiantuntijat. He tietävät, mitä laivalla ja lahden takana tapahtuu ja mihin juuri sinun seurueesi kannattaa suunnistaa. Myyntipalvelumme ammattilaiset auttavat räätälöimään juuri sinun ryhmäsi tarpeita vastaavan matkapaketin majoituksineen, oheisohjelmineen ja muine palveluineen. Hyödynnä osaamisemme ja nauti urasi helpoimmasta ja onnistuneimmasta Vironmatkasta!

Tilaa b2b-uutiskirje

Pysy ajantasalla uusissa tuulissamme. Tilaa B2B-uutiskirje ja saat parhaat matkaedut ryhmä- ja vapaa-ajan matkoillesi!

Pidätämme oikeuden muutoksiin.