Kokousmatkalle Tallinnaan – 12 tuntia vai pidempi pysähdys kokoushotellissa?

Kokousmatkalle Tallinnaan – 12 tuntia vai pidempi pysähdys kokoushotellissa?

Kokous kalenterissa? Palaveri päivyrissä? Tallinna tarjoaa toimivat puitteet monenlaisille kokouksille, koulutuksille ja muille yritystilaisuuksille. Matka kohteeseen kulkee kätevästi Eckerö Linen m/s Finlandialla.

Tehokas kokouspäivä alkaa m/s Finlandian Kokouskeskuksesta aamuyhdeksältä. Valitse sopivin Kokouskeskuksen viidestä erikokoisesta ja -tyylisestä tilasta – täydellisesti varustellut tilat sopivat niin pieniin palavereihin kuin jopa yli sadan osallistujan kokoontumisiin. 

– Kaikkiin m/s Finlandian kokouspaketteihin kuuluvat tietenkin myös Kokouskeskuksen aulaan katetut tarjoilut, huomauttaa Eckerö Linen Head of Sales Katri Järvi.

– Aamulla tarjolla on aivonystyröitä herättelevää aamupalaa mysleineen, leipineen, hedelmineen ja smoothieineen – hyvästä kahvista nyt puhumattakaan!

Itämeren aalloilla alkanut kokouspäivä jatkuu Tallinnassa, jossa on aikaa kokonaiset 7 tuntia. Käytä aika virkistäytymiseen tai löydä inspiroiva kokoustila Eckerö Linen laajasta kumppanivalikoimasta.

– Molemmissa tapauksissa apuna on Eckerö Linen asiantunteva myyntipalvelu, jonka rautaiset ammattilaiset tuntevat Tallinnan tarjonnan ja auttavat räätälöimään jokaisen ryhmän tarpeita parhaimmin vastaavan kokouspaketin, Järvi muistuttaa.

Puoli seitsemältä alkavalla, yhdeksältä kotisatamaan rantautuvalla paluumatkalla päivä pannaan pakettiin Buffet Eckerön herkkupöytien ääressä. Ethän unohda myöskään Eckerö Marketin, Parfymerian ja PopUp Shopin edullisia ostosmahdollisuuksia.

Kokousta ja yövy Tallinnassa

Pidempi kokousmatka Tallinnaan alkaa Helsingistä aamuyhdeksältä tai työpäivän loppumetreillä kello kolmelta. Merimatka sujuu m/s Finlandian Kokouskeskuksen palveluista tai Buffet Eckerön kattauksesta nauttien.

– Tallinna on täynnä toinen toistaan inspiroivampia kokoushotelleja. Valinnanvaraa on tyylikkäistä keskustahotelleista hyvinvointia painottaviin kylpylähotelleihin ja vanhankaupungin ainutlaatuisiin boutique-hotelleihin, Katri Järvi sanoo.

– Jo yhden yön hyvin suunnitellulla kokousmatkalla ehtii kokoustaa, kouluttaa, suunnitella ja virkistäytyä.

Huimaa vauhtia kehittyvässä Tallinnassa onkin aina uutta koettavaa ravintoloista viihteeseen sekä retkistä museoihin ja muihin maailmanluokan huippunähtävyyksiin.

– Kokousmatkaan yhdistyy kätevästi myös vapaamuotoisempi ohjelma. Liukuisiko kokous vaikkapa tyhy- tai virkistyspäiväksi? Kiinnostaako ryhmää kulttuuri, sightseeing-kierros, hyvä ruoka vai rento illanvietto musiikin parissa? Eckerö Linen myyntipalvelun osaaminen on vertaansa vailla, ja mikäli Tallinna ei riitä, osaavat ammattilaisemme suositella kokouskohteita ja oheisohjelmaa myös kauempaa Virosta, Järvi lupaa.

Liittyvät postaukset
  1. M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla.
  2. Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun.
  3. M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan Kevät ja kesä ovat juhlan aikaa.
  4. Hyvä ruoka, parempi kokous Hyvä ruoka, parempi kokous Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta.