M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan

M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan

Kevät ja kesä ovat juhlien aikaa. Ovatko edessä yritysjuhlat, asiakastilaisuus tai henkilökunnan virkistysmatka? Syntymäpäivät, valmistujaiset tai kaverin polttarit

Uudistuneella m/s Finlandialla toteutat juhlasi helposti ja huolettomasti ilman järjestelyjen tuottamaa päänvaivaa. Laivalla juhlaväki kokoontuu kätevästi saman katon alle monipuolisen viihde- ja ruokatarjonnan äärelle.  

Tervetuloa juhlat, tervetuloa juhlavieraat!

Juhlat laivalla – kuuden tunnin riemukas miniristeily

M/s Finlandian Juhlat laivalla -paketti sisältää matkaliput kuuden tunnin miniristeilylle, alkumaljan ja drinkkikupongin, Buffet Eckerön runsaan kattauksen ruokajuomineen sekä monipuolisen viihdetarjonnan ja laivan laajat shoppailumahdollisuudet.

Aamuminiristeilyllä juhlit vaikkapa maukkaan brunssin merkeissä. Buffet Eckerön aamiaispöydästä poimit lautasellesi mieluisimmat herkut ja nautit uuteen päivään heräävistä merimaisemista juhlaväen ympäröimänä.

Iltaminiristeilyllä juhlitaan Itämeren aalloilla päivän velvollisuuksien jo väistyttyä. Varaa juhlijoiden käyttöön erillinen tila laivan Kokouskeskuksesta ja viimeistele juhlalook tyylikkäällä somistuspaketilla. Juhlatarjoiluja voit täydentää esimerkiksi täytekakulla tai juhlamaljalla.

Vai pitäisitkö juhlat sittenkin tyylikkäässä Captain's Loungessa? Pienelle ryhmälle soveltuvassa yksityistilassa juhlit omassa rauhassa tarjoilulistalta tilattavia juomia ja purtavia nauttien.

Hyödynnä huippukampanjat ja aina edulliset merihinnat

Laivalla juhliessasi pääset nauttimaan myös Eckerö Marketin, Parfymerian ja PopUp Shopin laajoista tuotevalikoimista ja upeista tarjouksista. Mitä olisikaan laivamatka ilman mieluisia tuliaisia!

Merihinnoilla shopatessasi säästät aina. Alkukesän juhlien alla kannattaa olla tarkkana Eckerö Marketin tarjouksien suhteen. 

Joulupuu on rakennettu, pikkujoulut on ovella…

Aprillipäivä meni jo, mutta m/s Finlandian tontut tietävät, mistä puhuvat: fiksu juhlija varaa pikkujoulut jo kesän korvalla. Kun teet varauksesi ennen muita, juhlit talven tullen juuri silloin, kun haluat. Ja mitä aikaisemmin pikkujoulupäivä on osallistujien kalentereissa, sitä varmemmin he pääsevät paikalle.

Varmista siis pikkujoulujuhlat haluamaasi aikaan parhaassa mahdollisessa seurassa. M/s Finlandian tontut hoitavat loput notkuvista joulupöydistä mukavaan ajanvietteeseen ja Suomen huippuartistien tarjoamaan laatuviihteeseen.

Juhli Tallinnassa – 5 vinkkiä

Aina hurmaava Tallinna on vain 2 tunnin ja 15 minuutin päässä. Mikset jäisi sinne päiväksi – tai vaikka pariksi!
Eckerö Linen ryhmämyynti tarjoaa laajan valikoiman valmiita ohjelmavaihtoehtoja, mutta pienessä ja ystävällisessä Virossa juhlahumuun sopivaa tekemistä on helppo varata myös itse. Kokeile esimerkiksi seuraavia.

Legendojen pauloissa

Tutustu 800-vuotiaan Tallinnan lukuisiin legendoihin palaamalla aikaan, jolloin salaperäinen jättiläinen rakensi Olevisten kirkon, rutto autioitti Tallinnan kadut ja hullu alkemisti keksi kullan sijaan marsipaanin. Tallinnan Legendat on oikeiden näyttelijöiden luotsaama, erikoistehosteilla terästetty kihelmöivän karmiva aikamatka, jonka oppaana toimii vanha vihtahousu itse...

Segwaylla ympäri Tallinnaa

Tutustu Tallinnaan uudella tavalla – huristelemalla hauskasti Segwaylla! Segway Tallinn vuokraa futuristisia kulkupelejä vanhankaupungin sydämessä ja järjestää ohjattuja kaupunkikierroksia 14 eri kielellä – myös suomeksi. Segway-kierros tarjoaa uusia elämyksiä, vaikka Tallinna olisikin jo moneen kertaan koluttu.

Kulttuuria ja viihdettä Telliskivessä

Tiesitkö, että Kalamajan kaupunginosa on ohittanut Vanhakaupungin suomalaisten suosituimpana Tallinnan-kohteena? Kalamajassa sijaitseva Telliskiven luova keskus on täynnä kulttuuria ja ajanvietettä. Vanhan veturitehtaan tiloihin mahtuu tusinan verran ruokapaikkoja, lähes 30 indie-henkistä putiikkia ja 600 vuosittaista kulttuuritapahtumaa kirppiksistä katuruokafestareihin ja teatterista keikkoihin. Telliskiveen on pakko päästä, ja sen tietää moni muukin: Telliskivi on liikenteen solmukohtien, kuten bussi- ja lentoasemien jälkeen kaikkein suosituin Uber-kohde koko Virossa.

Vanhanajan ravintolatunnelmaa

Kadriorgin kaupunginosaan rakensi aikanaan kesäresidenssinsä Venäjän keisari Pietari Suuri, tätä nykyä seudun arvovaltaisin asukas on Viron presidentti. Kadriorg tunnetaan kauniista puistostaan sekä komeista puuhuviloistaan, joista yhdessä toimii ylellinen ravintola Mon Repos. Yksityiskohtaisesti restauroitu ravintola ja Kadriorgin kulta-ajasta ammentava menu tarjoavat upeat puitteet sekä rennolle että muodolliselle juhlalle. Ravintolan toisessa kerroksessa tarjoillaan keittiömestarin juhlavia maistelumenuja.

Löylyä ja lekottelua

Viimsi on ”Tallinnan Espoo” ja Viimsin kylpylä, virallisemmin Tallinn Viimsi SPA, monesta erihenkisestä osasta koostuva kylpyläkeidas kaiken ikäisille vieraille. Kompleksista löytyy kaikkea hurjista liukumäistä vain aikuisille tarkoitettuun SPA 18+:aan, lisäksi tiloissa toimii muun muassa lasten puuhakeskus, elokuvateatteri sekä ravintoloita. Yöpyminenkin onnistuu kylpylähotellissa saman katon alla.    

Liittyvät postaukset
  1. M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla.
  2. Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun.
  3. Hyvä ruoka, parempi kokous Hyvä ruoka, parempi kokous Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta.
  4. Kokousmatkalle Tallinnaan – 12 tuntia vai pidempi pysähdys kokoushotellissa?  Kokousmatkalle Tallinnaan – 12 tuntia vai pidempi pysähdys kokoushotellissa? Kokous kalenterissa? Palaveri päivyrissä? Tallinna tarjoaa toimivat puitteet monenlaisille kokouksille, koulutuksille ja muille yritystilaisuuksille.