Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla

Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla

M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun.

Kokosimme esimerkkiohjelman kolmelle erilaiselle risteilylle. Löydä suosikkisi tai miksaa ja mätsää mielesi mukaan!

Aamumini – koko päivän piristys

Vietä Tyhy- tai virkistyspäivä m/s FinlandiallaVietä Tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla

Iltamini – virkistävä ilta Itämerellä

 • Lähtö Helsingistä klo 15.15, paluu klo 21.00. Huom: hyvin rajallisesti maissa oloaikaa Tallinnassa
 • Alkumaljat Bar Naissaaressa: valitse lempijuomasi laivan laajimmasta viini-, kuohuviini- ja samppanjavalikoimasta.
 • Kauden parhaista mauista notkuva illallispöytä Buffet Eckerössä.
 • Karaokea Pub Telakan mutkattomassa tunnelmassa.
 • Huippukeikka Bar Nosturissa. Kevään aikana 2019 m/s Finlandialla esiintyvät mm. Jiri Nikkinen, Anne Mattila, Kauko Röyhkä, Aikakone, Irina ja Pelle Miljoona. 

Päivä Tallinnassa – iloa kellon ympäri

 • Lähtö Helsingistä klo 9.00, paluu klo 21.00.
 • Kahvit, smoothiet ja aamiaisleivät tarjoilulistalta sekä päivän ohjelmaan valmistautuminen ryhmän yksityiskäyttöön varatussa Captain’s Loungessa.
 • 7 tuntia Tallinnassa. Katso menovinkit ohesta.
 • Päivän yhteenveto paluumatkalla hyvän ruoan ja juoman, edullisten ostosten ja laatuviihteen parissa.

5 menovinkkiä Tallinnaan

Tallinna on täynnä tekemistä. Eckerö Linen ryhmämyynti tarjoaa laajan valikoiman valmiita ohjelmavaihtoehtoja, mutta pienessä ja ystävällisessä Virossa aktiviteetteja on helppo varata myös itse. Kokeile esimerkiksi alla olevia.

Vanhankaupungin kierros

Kaikki tuntevat Tallinnan Vanhankaupungin – vai tuntevatko sittenkään? Vuonna 2019 800 vuotta täyttävä Tallinna kuiskii toinen toistaan kiehtovampia tarinoita. Tutustu niihin rennolla ja hauskalla kävelykierroksella esimerkiksi Traveller Toursin asiantuntevan paikallisoppaan johdolla. Valikoimassa on myös lukuisia muita opastettuja kierroksia.

Marsipaani- tai suklaatyöpaja

Tiesitkö, että marsipaani on vanhan legendan mukaan kehitelty Tallinnassa? Rotermannin korttelissa sijaitsevassa Kalevin suklaapuodissa pääset myös itse tutustumaan makeiden herkkujen valmistamiseen. Syntyykö käsissäsi upeasti maalattu marsipaanitaideteos vai teetkö mieluummin rasiallisen koristeellisia suklaakonvehteja?

Pyörillä ympäri Tallinnan

Kaunis kevätpäivä ja Tallinnan pyörätiet ovat täydellinen yhdistelmä. Vuokraa menopeli esimerkiksi City Bikesta ja tunne tuuli hiuksissasi. Tutustu Tallinnaan itsenäisesti tai nappaa opas ryhmän johtajaksi. Miltä kuulostaisi pyöräretki vaikkapa trendikkääseen Kalamajaan tai perinteisiä virolaisherkkuja, kuten kamaa tai kiluleipiä maistelemaan?

Elämyksiä minigolfradalla

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Elamusgolfikeskus tarjoaa hauskaa ajanvietettä ja kunnon kisafiilistä erikoisefektein ja UV-tehostein varustetuilla minigolfradoilla. Kuka onkaan tiimin paras puttaaja? Keskuksessa palvelee hyvin varusteltu baari, lisäksi on mahdollista tilata ruokaa sekä vuokrata kokous- ja seminaaritiloja.  

Pakohuonepelin huumaa

Kehitä ryhmäsi yhteistyötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä, nauti jännityksestä ja pidä hauskaa. Pakohuonepelit ovat valloittaneet myös Tallinnan ja valinnanvaraa löytyy moneen makuun. Tutustu Tallinnan pakohuonepeleihin Trip Advisorissa ja valitse suosikkisi.

Liittyvät postaukset
 1. M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja M/s Finlandia kävi telakalla – lisää mukavuutta ja entistä tehokkaampia bisnesmatkoja Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla.
 2. M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan M/s Finlandialla on aina aihetta juhlaan Kevät ja kesä ovat juhlan aikaa.
 3. Hyvä ruoka, parempi kokous Hyvä ruoka, parempi kokous Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta.
 4. Kokousmatkalle Tallinnaan – 12 tuntia vai pidempi pysähdys kokoushotellissa? Kokousmatkalle Tallinnaan – 12 tuntia vai pidempi pysähdys kokoushotellissa? Kokous kalenterissa? Palaveri päivyrissä? Tallinna tarjoaa toimivat puitteet monenlaisille kokouksille, koulutuksille ja muille yritystilaisuuksille.