Tietoja haetaan, pieni hetki...

Tietoja haetaan, pieni hetki...

|

1,5 miljoonaa kahvikupillista vuodessa – suomalainen Meira toimittaa jatkossa kahvit Eckerö Linen m/s Finlandialle

bar naissaar_seurue_kahvilla_490

Eckerö Line Ab Oy ja Meira Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen laivalla tarjottavan kahvivalikoiman osalta. Jatkossa Eckerö Linella tarjotaan kotimaista Kulta Katriina -kahvia ja erikoiskahvin ystäville on monipuolinen valikoima espresso-kahveja sekä erikoiskahvidrinkkejä maailman johtavalta espressomerkiltä Segafredolta.

”Laivallamme kahvia juodaan vuodessa noin 1 500 000 kuppia, joka on merkittävä määrä. Käytännössä tämä tekee yhden kupin per matkustaja. Kahvi on laivamatkustajalle erittäin tärkeä asia ja koemme sen olevan iso osa laadukasta palvelukokemustamme, sanoo Eckerö Linen Food and Beverage Manager Miika Rintala.

”Näemme tässä monia yhtymäkohtia hedelmälliselle yhteistyölle. Molemmat yritykset vaalivat kotimaisuutta ja Kulta Katriina puhuu vahvasti suomalaisen kahvikulttuurin puolesta. Lisäksi meillä on tarjota Segafredo-espressoja sekä erikoiskahveja, jotka kansainvälistävät kahvivalikoimaa”, summaa Meiran myynti- ja markkinointijohtaja Harry Skön.

Eckerö Linella kahvi kuuluu useaan matkan vaiheeseen. Laivalla kahvia nautitaan aamiaisen yhteydessä Buffet Eckerössä ja Cafeteria Satamassa tai kokouksessa Kokouskeskus & Loungessa, jossa tarjotaan luomu-kahvia.

”Henkilökuntamme on valmennettu käyttämään kahvinvalmistuslaitteita niin, että jokainen kahvihetki olisi asiakkaillemme mahdollisimman maistuva ja laadukas”, kertoo Miika Rintala.

Kotimaisia kahvielämyksiä kahvin ystäville

Suomalaiset ovat nauttineet Kulta Katriinaa jo 80 vuoden ajan. Ikisuosikki, vaaleapaahtoinen Perinteinen Kulta Katriina on Suomen toiseksi myydyin suodatinkahvi, ja 2014 markkinoille tuotu Kulta Katriina Luomu puolestaan maamme myydyin luomukahvi. Eckerö Linen laivalla m/s Finlandialla tullaan tarjoamaan Kulta Katriina Luomua ja Reilun kaupan sertifioimaa Kulta Katriina Reilua sekä Segafredo -espressopohjaisia erikoiskahveja.

Kulta Katriina -kahvit kehitetään ja valmistetaan Helsingin Vallilassa. Aleksis Kiven kadun ja Sturenkadun risteyksessä sijaitsevassa rakennuksessa on paahdettu kahvia vuodesta 1935. Kahvia paahdetaan Vallilassa jokaisena arkipäivänä.

”Tämän yhteistyön myötä palataankin suomalaisen kahvin alkulähteelle: aikanaan kahvipavut saapuivat juurikin Länsisatamaan, josta ne sitten junalla kuljetettiin Helsingin keskustan läpi Meiran Vallilan paahtimolle”, tunnelmoi Harry Skön.