Makuja merellä – Tervetuloa herkuttelemaan!

Kun otetaan satokauden hehkeimmät raaka-aineet ja tehdään niistä rakkaudella ja ammattitaidolla ruoat laivan omassa keittiössä, saadaan matka Suomenlahdella maistumaan. Tutustu tekijöihin ja tarinoihin ruokiemme takana.

Riistaviikot-menu

Metsän täyteläiset maut valloittavat.

Juhlaviikot-menu

Buffet Eckerön juhlaviikot tuovat joulun laivalle.


Buffet Eckerön reseptejä

Nyt voit tutustua Buffet-pöytiemme annosten resepteihin. Etsi suosikkisi ja kokeile reseptiä kotikeittiössä.

  1. Glögipäärynät

    Glögipäärynät

    Pehmeät glögipäärynät sopivat joulun jälkiruokapöytään.

    Lue lisää
  2. Portviinisilli

    Portviinisilli

    Portviini antaa sillille upean värin ja herkullisen maun.

    Lue lisää
  3. Vegaaninen

    Vegaaninen "lasimestarin silli"

    Nyt myös vegaanit pääsevät herkuttelemaan ”sillillä”!

    Lue lisää