Makuja merellä – Tervetuloa herkuttelemaan!

Kun otetaan satokauden hehkeimmät raaka-aineet ja tehdään niistä rakkaudella ja ammattitaidolla ruoat laivan omassa keittiössä, saadaan matka Suomenlahdella maistumaan. Tutustu tekijöihin ja tarinoihin ruokiemme takana.

Mereltä kaupunkiin -menu

Buffet Eckerössä aloitetaan syksy herkullisella menulla, jonka maut ovat huolella mietittyjä.

Saksiniekat Buffet Eckerössä

Varaa ravut sisältävä buffetpaketti.

Riistaviikot -menu

Metsän täyteläiset maut valloittavat.


Buffet Eckerön reseptejä

Nyt voit tutustua Buffet-pöytiemme annosten resepteihin. Etsi suosikkisi ja kokeile reseptiä kotikeittiössä.

  1. Katkarapu-lohipihvit ja rapukastiketta

    Katkarapu-lohipihvit ja rapukastiketta

    Kunnon rapukastike vaatii tekijältä hieman enemmän aikaa, mutta se palkitsee varmasti maullaan.

    Lue lisää
  2. Savustettu karitsan paahtopaisti

    Savustettu karitsan paahtopaisti

    Pienellä kikkailulla savun maku on kohtuullisen helppo saavuttaa kotikeittiössä savustettuun karitsan paahtopaistiin.

    Lue lisää
  3. Paahdettua siikaa, tilli-fenkolisalaattia ja sitruunamajoneesia

    Paahdettua siikaa, tilli-fenkolisalaattia ja sitruunamajoneesia

    Siika on yksi suomalaisten suosikkikaloista. Kokoa herkulliset ja näyttävät cocktailpalat tämän ohjeen avulla.

    Lue lisää
 

Syyslomalla laivalle ja Tallinnaan

Koko perheelle paljon tekemistä m/s Finlandialla: AHHAA-tiedeaktiviteeteista makuelämyksiä tarjoavaan ruokailuun.

Syyslomalla laivalle ja Tallinnaan

Koko perheelle paljon tekemistä m/s Finlandialla: AHHAA-tiedeaktiviteeteista makuelämyksiä tarjoavaan ruokailuun.