Makuja merellä – Tervetuloa herkuttelemaan!

Ruoka on meille m/s Finlandialla tärkeä asia, ja hyvän maun lisäksi painotamme valinnoissamme vastuullisuutta sekä kotimaisuutta. Kun otetaan satokauden parhaat raaka-aineet ja tehdään niistä rakkaudella ja ammattitaidolla ruoat laivan omassa keittiössä, saadaan matka Suomenlahdella maistumaan. Tutustu tarjontaamme sekä tarinoihin ruokiemme takana.


Buffet Eckerön reseptejä

Nyt voit tutustua Buffet-pöytiemme annosten resepteihin. Etsi suosikkisi ja kokeile reseptiä kotikeittiössä.

  1. Paistettu raakamakkara ja muhennettua kaalia

    Paistettu raakamakkara ja muhennettua kaalia

    Paistetun raakamakkaran lisukkeeksi sopii erinomaisesti sinappinen muhennettu kaali. Tämä täyttävä herkku on helppo valmistaa isommallekin porukalle.

    Lue lisää
  2. Vehnänjyvä-parsasalaatti

    Vehnänjyvä-parsasalaatti

    Vehnänjyvä-parsasalaatti on helppo valmistaa isommissakin erissä.

    Lue lisää
  3. Mokka-suklaa-semifreddo

    Mokka-suklaa-semifreddo

    Semifreddo saa makua kahvista ja suklaasta. 

    Lue lisää