Makujen ammattilaiset

M/s Finlandian henkilökuntaa kehutaan Itämeren parhaaksi. Heidän ansiostaan matka sujuu sutjakkaasti ja saat takuuvarmasti parasta palvelua. Henkilökunnalla on käytössä parhaimmat suomalaiset tavarantoimittajat, joten laivalla herkutellaan taatusti kotimaisilla mauilla.

Vedä henkilökuntaa hihasta ja saat apua vaikka kädestä pitäen.

  1. Punaviini moneen makuun

    Punaviini moneen makuun

    Eckerö Linen valikoimasta löytyy valtava määrä laadukkaita puna- ja valkoviinejä, joiden joukosta löytää useampiakin vaihtoehtoja kotiin viemiseksi.

    Lue lisää
  2. Laadukasta samppanjaa laseittain

    Laadukasta samppanjaa laseittain

    Eckerö Line tekee yhteistyötä useiden suomalaisten viinimaahantuojien kanssa.

    Lue lisää
  3. Täydellisen rapeaa pekonia m/s Finlandialla

    Täydellisen rapeaa pekonia m/s Finlandialla

    Eckerö Linellä syödään pekonia päivittäin. Pekoni tulee suomalaisilta tiloilta ja sen alkuperä on aina jäljitettävissä.

    Lue lisää
  4. Marketin myyjät Joel ja Matias koulun penkiltä töihin m/s Finlandialle

    Marketin myyjät Joel ja Matias koulun penkiltä töihin m/s Finlandialle

    Eckerö Market & Parfymeriassa myyjinä työskentelevät Joel Öhman ja Matias Hedström vastaavat siitä, että asiakkaat eivät joudu lähtemään kotiin tyhjin käsin. 

    Lue lisää
  5. Roope Havunen lähti merille vaarin jalanjäljissä

    Roope Havunen lähti merille vaarin jalanjäljissä

    Yksi m/s Finlandian uusimmista tulokkaista, reilun vuoden verran kokkina työskennellyt Roope Havunen on tuttu näky laivan kaikissa keittiöissä.

    Lue lisää
  6. Jani Kukkonen - yläilmoista merille

    Jani Kukkonen - yläilmoista merille

    Eckerö Linen kokoustilassa asiakkaat ottaa usein vastaan mies, jonka iloinen nauru täyttää koko tilan.

    Lue lisää
  7. Tuomas Sillanpää - vaimon vanavedessä merimieheksi

    Tuomas Sillanpää - vaimon vanavedessä merimieheksi

    Eckerö Linella on ruokien suhteen korkea omavalmistusaste: noin 80 prosenttia ruoista valmistetaan itse laivan omissa keittiöissä.

    Lue lisää
  8. Suomalainen kirjolohi on buffetin kylmäpöydän kunkku

    Suomalainen kirjolohi on buffetin kylmäpöydän kunkku

    Laivalla ruokailun yksi suosituimmista ja odotetuimmista asioista on buffetin kylmäpöytä ja erityisesti siinä tarjoiltavat kalat.

    Lue lisää
  9. Itsetehtyjä lihapullia aidoista raaka-aineista

    Itsetehtyjä lihapullia aidoista raaka-aineista

    Eckerö Linellä herkutellaan omatekoisilla lihapullilla joka päivä.

    Lue lisää
  10. Juustopöytä päättää täydellisen buffetin

    Juustopöytä päättää täydellisen buffetin

    Laivamatka Helsingin ja Tallinnan välillä kestää reilut parisen tuntia, ja osa siitä kuluu monilla matkustajilla laivan herkullisesta buffetista nauttien.

    Lue lisää
  11. Käsin leivottuja kahvileipiä Cafeterian tiskistä

    Käsin leivottuja kahvileipiä Cafeterian tiskistä

    M/s Finlandian Cafeteriasta leijailee herkullinen tuoksu. Vateihin täytetään makeita ja suolaisia kahvileipiä.

    Lue lisää
  12. Kokkaamista yli 30 vuoden kokemuksella

    Kokkaamista yli 30 vuoden kokemuksella

    Helsingin ja Tallinnan väliä liikennöivän m/s Finlandian kylmäkeittiö on harvoin tyhjillään.

    Lue lisää
  13. 1,5 miljoonaa kahvikupillista vuodessa

    1,5 miljoonaa kahvikupillista vuodessa

    Kahvi on tärkeässä osassa ruokailua myös laivalla. Meiran 80-vuotias Kulta Katriina on Eckerö Linen uusi kahvikumppani.

    Lue lisää
  14. M/s Finlandian gluteenittomat tuotteet tulevat Moilas perheleipomosta Pieksämäeltä

    M/s Finlandian gluteenittomat tuotteet tulevat Moilas perheleipomosta Pieksämäeltä

    Laivalla panostetaan erityisesti suomalaiseen ruokaan ja raaka-aineisiin, ja siksi gluteenittomien tuotteiden toimittajaksi on valittu laadukas Moilas.

    Lue lisää
 

Syyslomalla laivalle ja Tallinnaan

Koko perheelle paljon tekemistä m/s Finlandialla: AHHAA-tiedeaktiviteeteista makuelämyksiä tarjoavaan ruokailuun.

Syyslomalla laivalle ja Tallinnaan

Koko perheelle paljon tekemistä m/s Finlandialla: AHHAA-tiedeaktiviteeteista makuelämyksiä tarjoavaan ruokailuun.