Baarit ja ravintolat

baarit ja ravintolat m/s Finlandiabaarit ja ravintolat m/s Finlandia

M/s Finlandialla rentoudut nauttien erilaisten ravintoloiden ja baarien laadukkaasta tarjonnasta. Kun tähän yhdistyy monipuolinen viihdetarjonta suomalaisen live-musiikin kera, on mukava ja viihtyisä merimatka taattu. Jokaisessa ravintolassamme sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Sinun tehtävänäsi on vain nauttia.

Nautinnollisia hetkiä m/s Finlandialla

Buffet Eckerö

Buffet Eckerössä nautit aitoa, laadukkaista raaka-aineista laivan keittiössä tehtyä ruokaa. Monipuolinen aamiainen, lounas ja illallinen merinäköalankin tarjoavassa ravintolassa kuuluu hyvään merimatkaan. Tutustu Makuja merellä -sivustoomme ja tule herkuttelemaan.

Valitse kattauksista mieluisin

Buffet Eckerössä on kaksi aamiaiskattausta aamulähdöllä Helsingistä sekä myös aamiaiskattaus päivän ensimmäisellä lähdöllä Tallinnasta Helsinkiin. Perinteisestä buffetpöydästä nautit päivän muilla lähdöillä klo 21.40-lähtöä Helsingistä Tallinnaan lukuun ottamatta. Katso kattausajat sekä hinnat täältä.

Tilaa YouTube-kanavamme

Bar Naissaar

Bar Naissaar on tyylikäs paikka istua alas ja nauttia lasillinen kuohuvaa tai vaikkapa erikoiskahvi ja pientä suolaista tai makeaa. Ikkunoista ihailet kaunista Suomenlahtea ja vierestä löytyy PopUp Shop, jossa sinua  odottavat valikoidut laatutuotteet. Myös laivan muut ravintolat ovat lähellä.

Laivan laajin kuohuviinivalikoima

  • Bar Naissaaressa on laivan laajin viini- ja kuohuviini- ja samppanjavalikoima.
  • Myynnissä on valikoituja suolaisia/makeita herkkuja, joita ei saatavilla muualla laivan ravintoloissa.

Tilaa YouTube-kanavamme

Bar Paja

Bar Paja on tila, jossa hengähdät hetkeksi. Täällä nautit haukkapalaksi snäksejä tai pientä aamupalaa merimatkan lomassa. Samalla ihailet ikkunoista aukeavaa maisemaa Suomenlahdelle. Vieressä on Bar Nosturi.

Pikkusuolaista maisemilla

Kotipizza Go -palapizzat saatavilla jälleen 1.10. alkaen.

Tilaa YouTube-kanavamme


Bistro & Cafeteria Satama

baarit ja ravintolat m/s Finlandia Cafetria Satamabaarit ja ravintolat m/s Finlandia Cafetria Satama

Kahdessa kerroksessa olevasta kahvilasta aukeaa upea panoraamanäkymä. Täällä nautit mm. aamiaiseksi luomupuuroa, välipalaksi katkarapuvoileivän, isompaan nälkään burgerannoksen tai ruokaisaa salaattia – ja tietysti kupin kahvia tai teetä leivonnaisen kera. Täällä on leikkinurkkaus lapsille.

Erityisruokavaliota noudattaville herkkuja

  • Cafeteriassa on huomioitu myös kasvissyöjät.
  • Erityisruokavaliota noudattaville herkut kassalta tilaamalla, mm. gluteenittomat ja veganiset vaihtoehdot. Makeista makupaloista tarjolla on mm. vegaanista pullaa sekä gluteenitonta kakkua.

Bar Nosturi

baarit ja ravintolat m/s Finlandia Bar Nosturibaarit ja ravintolat m/s Finlandia Bar Nosturi

Bar Nosturissa on live-musiikkia tiistaista sunnuntaihin. M/s Finlandialla esiintyy Suomen huippuartisteja, jotka saavat tanssijalan vipattamaan: mukana on esiintyjiä mm. hittilistojen kärjestä, Suomi-iskelmän konkareita ja bilebändejä. Bar Nosturissa kuullaan myös monenlaista viihdemusiikkia jazzista latinorytmeihin.

Monipuolinen artistikattaus

Katso laivalla esiintyvät artistit ja esiintymisajat täältä.

Pub Telakka

baarit ja ravintolat m/s Finlandia Pub Telakkabaarit ja ravintolat m/s Finlandia Pub Telakka

Pub Telakassa on rento meininki. Täällä laulat karaokea ja teet tilaa ammattilaisille, kun tunnelmoit trubaduurien tahtiin sekä Suomi-musiikin tuttujen nimien keikoilla. Tänne mahtuu isompikin porukka kerralla nautiskelemaan mukavasta laivamatkasta.

Henkilökunta palvelee asiantuntemuksella

  • Pub Telakassa on tarjolla noin 30 olutmerkkiä eri puolelta maailmaa.
  • Henkilökuntamme suosittelee sinulle mielellään makuusi sopivaa vaihtoehtoa.
  • Katso Pub Telakassa esiintyvät artistit täältä

Bar Laituri

Suomenlahden viihtyisin aurinkoterassi löytyy kesäkaudella m/s Finlandialta. Yli 400-paikkaisen Bar Laiturin terassi on rakenteidensa ansiosta suojaisa myös tuulisella säällä. Täällä kelpaa paistatella päivää.

Kylmät & kuumat juotavat ja jäätelöt

Bar Laiturissa nautit kylmät ja kuumat juotavat sekä jäätelöä. Bar Laituri aukeaa kesän kynnyksellä sään ollessa suotuisa.

Tervetuloa m/s Finlandialle

M/s Finlandia mahdollistaa kokonaisvaltaisen elämyksen merellä. Ravintoloiden herkullinen tarjonta, kotimainen laatuviihde ja edulliset ostokset kuuluvat onnistuneeseen merimatkaan. Henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi seilaamaan Suomenlahden aalloille.