Baarit ja ravintolat

baarit ja ravintolat m/s Finlandia baarit ja ravintolat m/s Finlandia

M/s Finlandialla rentoudut nauttien erilaisten ravintoloiden ja baarien laadukkaasta tarjonnasta. Kun tähän yhdistyy monipuolinen viihdetarjonta suomalaisen live-musiikin kera, on mukava ja viihtyisä merimatka taattu. Jokaisessa ravintolassamme sinua palvelee ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta. Sinun tehtävänäsi on vain nauttia.

Nautinnollisia hetkiä m/s Finlandialla

Buffet Eckerö

Buffet Eckerössä nautit aitoa, laadukkaista raaka-aineista laivan keittiössä tehtyä ruokaa. Monipuolinen aamiainen, lounas ja illallinen merinäköalankin tarjoavassa ravintolassa kuuluu hyvään merimatkaan. Tutustu Makuja merellä -sivustoomme ja tule herkuttelemaan.

Valitse kattauksista mieluisin

Bar Naissaar

Bar Naissaar on tyylikäs paikka istua alas ja nauttia lasillinen kuohuvaa tai vaikkapa erikoiskahvi ja pientä suolaista tai makeaa. Ikkunoista ihailet kaunista Suomenlahtea ja vierestä löytyy PopUp Shop, jossa sinua  odottavat valikoidut laatutuotteet. Myös laivan muut ravintolat ovat lähellä.

Laivan laajin kuohuviinivalikoima

Bar Paja

Bar Paja on tila, jossa hengähdät hetkeksi. Täällä nautit haukkapalaksi vaikkapa Kotipizza Go -palapizzan merimatkan lomassa. Samalla ihailet ikkunoista aukeavaa maisemaa Suomenlahdelle. Vieressä on Bar Nosturi.

Nauti aamiaispaketti maisemilla

Cafeteria Satama

baarit ja ravintolat m/s Finlandia Cafetria Satama baarit ja ravintolat m/s Finlandia Cafetria Satama

Kahdessa kerroksessa olevasta kahvilasta aukeaa upea panoraamanäkymä. Täällä nautit mm. aamiaiseksi luomupuuroa, välipalaksi katkarapuvoileivän, isompaan nälkään burgerannoksen tai ruokaisaa salaattia – ja tietysti kupin kahvia tai teetä leivonnaisen kera. Cafeteriassa on leikkinurkkaus lapsille.

Erityisruokavaliota noudattaville herkkuja

Bar Nosturi

baarit ja ravintolat m/s Finlandia Bar Nosturi baarit ja ravintolat m/s Finlandia Bar Nosturi

Bar Nosturissa on live-musiikkia tiistaista sunnuntaihin. M/s Finlandialla esiintyy Suomen huippuartisteja, jotka saavat tanssijalan vipattamaan: mukana on esiintyjiä mm. hittilistojen kärjestä, Suomi-iskelmän konkareita ja bilebändejä. Bar Nosturissa kuullaan myös monenlaista viihdemusiikkia jazzista latinorytmeihin. Katso m/s Finlandian artistit.

Tarkista artistien esiintymisaika

Pub Telakka

baarit ja ravintolat m/s Finlandia Pub Telakka baarit ja ravintolat m/s Finlandia Pub Telakka

Pub Telakassa on rento meininki. Täällä laulat karaokea ja teet tilaa ammattilaisille, kun tunnelmoit trubaduurien tahtiin sekä Suomi-musiikin tuttujen nimien keikoilla. Tänne mahtuu isompikin porukka kerralla nautiskelemaan mukavasta laivamatkasta. Pub Telakka on Pub Jätkäsaaren vieressä. Katso laivalla esiintyvät artistit täältä.

Täällä myös karaoke ja bingo

Bar Laituri

Suomenlahden viihtyisin aurinkoterassi löytyy kesäkaudella m/s Finlandialta. Yli 400-paikkaisen Bar Laiturint erassi on rakenteidensa ansiosta suojaisa myös tuulisella säällä. Täällä kelpaa paistatella päivää.

Kylmät & kuumat juotavat ja jäätelöt

Tervetuloa m/s Finlandialle

M/s Finlandia mahdollistaa kokonaisvaltaisen elämyksen merellä. Ravintoloiden herkullinen tarjonta, kotimainen laatuviihde ja edulliset ostokset kuuluvat onnistuneeseen merimatkaan. Henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi seilaamaan Suomenlahden aalloille.