Nyt puhutaan ruoasta

M/s Finlandian kokoustiloissa järjestettävät ilmaiset Nyt puhutaan ruoasta -luennot keräävät paikalle ruoasta kiinnostuneet matkustajat. Tule kuuntelemaan ruokamaailman asiantuntijaluentoja ja poimi sopivat vinkit omaan ruokavalioon ja keittiöön. Syksyllä 2018 on luvassa mielenkiintoisia teemaluentoja, joihin pääset tutustumaan täältä.

  1. Hyvinvointia gluteenittomalla ruokavaliolla

    Hyvinvointia gluteenittomalla ruokavaliolla

    Gluteeniton ruokavalio on nykyään hitti muidenkin kuin keliaakikkojen keskuudessa.

    Lue lisää
  2. Syksyn 2018 Makuja merellä -teemaluennot

    Syksyn 2018 Makuja merellä -teemaluennot

    Nyt puhutaan ruoasta. Katso m/s Finlandian syksyn teemaluennot tästä ja lähde mukaan.

    Lue lisää
  3. Kaappien kätköt käyttöön – Vappu Pimiän vinkit helppoihin ja rentoihin kesäjuhliin

    Kaappien kätköt käyttöön – Vappu Pimiän vinkit helppoihin ja rentoihin kesäjuhliin

    Eckerö Linen Makuja merellä -akatemian luennoitsija Vappu Pimiä rakastaa juhlia. 

    Lue lisää
  4. Herkullisin ruoka syödään ensin silmillä – lue food styling -vinkit

    Herkullisin ruoka syödään ensin silmillä – lue food styling -vinkit

    Pelkkä hyvä ruoka ei enää riitä. Panosta myös annoksen ulkonäköön – sillä on suuri merkitys mielikuviin. 

    Lue lisää
  5. Joulun uudet maut – perinteitä unohtamatta

    Joulun uudet maut – perinteitä unohtamatta

    Ammattikeittiöiden parhaat vinkit tuovat helpotuksen myös kotikeittiön joulukaaokseen.

    Lue lisää
  6. Poimi parhaat vinkit satokausikasvisten hyödyntämiseen

    Poimi parhaat vinkit satokausikasvisten hyödyntämiseen

    Täytä lautanen sen hetkisen satokauden kasviksilla. Sesongin parhaimmat raaka-aineet ovat edullisia ja herkullisia, mutta tuovat myös monipuolisuutta ruokavalioon.

    Lue lisää
 

Syyslomalla laivalle ja Tallinnaan

Koko perheelle paljon tekemistä m/s Finlandialla: AHHAA-tiedeaktiviteeteista makuelämyksiä tarjoavaan ruokailuun.

Syyslomalla laivalle ja Tallinnaan

Koko perheelle paljon tekemistä m/s Finlandialla: AHHAA-tiedeaktiviteeteista makuelämyksiä tarjoavaan ruokailuun.