Eckerö Line sijalla 10 Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listauksessa

Eckerö Line sijalla 10 Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listauksessa

Eckerö Line sijoittui suurten yritysten sarjassa sijalle 10 Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listauksessa.  

Ensimmäiselle sijalle ylsi Specsavers, toiselle Svea Bank ja kolmannelle DHL Express.  

Great Place To Work Suomi (GPTW Suomi) julkaisi Suomen Parhaat Työpaikat -listauksen tänä vuonna 22:ta kertaa. Eckerö Line oli listauksessa mukana toista kertaa.Suomen Parhaat Työpaikat 2024 -listauksessa palkittiin Suomen 50 parasta työpaikkaa neljässä eri kategoriassa mini (10–19 hlö), pienet yritykset (20–49 hlö), keskisuuret yritykset (50–249 hlö) ja suuret (yli 250 hlö). 

Suomen parhaat työpaikat -listaus on Great Place To Work Suomen tekemä. Se perustuu henkilöstötutkimukseen, jonka tuloksien perusteella organisaatio voi saavuttaa sertifiointiin riittävän tason. Sertifioiduista yrityksistä palkitaan vielä Suomen parhaat yritykset. Parhaita työpaikkoja yhdistää arvopohjainen tekeminen, hyvä johtaminen ja vahva luottamus. Organisaatioissa tehdään tietoisia valintoja, joilla panostetaan henkilöstökokemukseen myös yrityksen strategiassa ja tavoitteissa. 

Eckerö Linen henkilöstötutkimuksessa vahvuuksina nousivat esiin tasa-arvoisuus, reilu kohtelu, kokemus oman työn tärkeydestä ja merkityksellisyydestä sekä siitä, että työpaikalla voi olla oma itsensä ja ylpeys omasta työnteosta ja työpaikasta. 

Eckerö Linella GPTW-tutkimus on tehty vuodesta 2016 lähtien, ja yritys on ollut GPTW-sertifioitu organisaatio vuodesta 2018.  

Great Place to Work on maailmanlaajuinen henkilöstötyytyväisyystutkimus. 

Lue lisää: https://greatplacetowork.fi/